Kunstudstillinger i sognegården

Menighedsrådet har besluttet, at det skal været muligt, at det skal være muligt at udstille kunst i sognegården. Kunstnere – professionelle såvel som amatører – er alle velkomne til at søge om at udstille i sognegården.

Er du interesseret, skal du aflevere en skriftlig ansøgning til kommunikationsudvalget - enten på kirkekontoret eller på følgende mail: groendalslund.kirke@outlook.dk. Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af værkerne samt fotos af alle de værker, der indgår i udstillingen.

Udstilleren skal selv sørge for transport, ophængning og nedtagning af billederne. Åbning af en udstilling vil finde sted ved kirkekaffen efter en gudstjeneste. Udstillingen vil være åben i sognegårdens åbningstid og ved arrangementer i sognegården.

Alle regler for kunstudstilling i sognegården kan hentes her.