Tal med en præst

Er du trist til mode? føler du er gået i stå? Står du midt i skilsmisse? Eller har du mistet en du holder af? Eller trænger du bare til en, som er vant til at lytte? Så kontakt endelig en af os præster.

Du behøver ikke være fast kirkegænger for at tale med os. Det der tæller er at du gerne vil tale med en person, der vil lytte til dine tanker og bekymringer, som har erfaring med at lytte til og tale med folk i vanskelige og krævende situationer. Vi har tavshedspligt og fører ikke journal.

Du kan tale med os hvis:

Du selv eller dine forældre skal skilles
Hvis du har sygdom og død alt for tæt på
Hvis du har svært ved at overskue livet
hvis der er noget, du er rigtigt ked af

Martin Holt Jensen

Siden 2011 har jeg været sognepræst ved Grøndalslund Kirke.

Jeg blev teolog fra Aarhus Universitet i 2010 med et speciale om Tusindårsriget i Johannes Åbenbaring og om hvordan det blev brugt under blandt andet Reformationen.

Som præst holder jeg meget af tale med mennesker, og lytte til hvilke livsfortællinger, de går rundt med, og som er en del af Guds fortælling. Det er et stort privilegium at være vidne til andre menneskers tro og tvivl.

Jeg er altid kommet i kirken, og min egen tro er vigtig for mig at have med. Jeg tror det giver de bedste taler og prædikener. Det er fedt at prædike og fortælle jeres og min historie og levede liv, som en del af Guds fortælling.

Jeg er glad for gudstjeneste og liturgi, og så elsker jeg at synge salmer sammen med resten af menigheden.

Jeg har ikke nogen træffetid, men kan kontaktes for en samtale.

Jeg har fridag om mandagen.

Louise Marinus Kristensen

Jeg blev cand.theol. fra Københavns Universitet i 2016, med et speciale i Reformationsfejringen i 1836 som civilreligiøs begivenhed. Det handler blandt andet om, hvordan stat og kirke bruger hinanden og er sværere at adskille end som så.

Efter et par mindre præstevikariater blev jeg i sommeren 2017 ansat som sognepræst ved Grøndalslund Kirke.

Jeg er ikke vokset op med fast kirkegang. Ja, faktisk kom det vist bag på flere af mine nærmeste at jeg ville være præst. Men tro er i mine øjne ikke noget man opdrages til at have, men noget langt mere individuelt.

Noget af det bedste ved at være præst er det at tale med mennesker, unge eller ældre, eller dem lige midt imellem – lige der midt i deres tro og tvivl.  At lytte til dem. At høre deres historie. At koble det op på den store fortælling.

Jeg har ikke nogen fast træffetid, men du kan kontakte mig for en samtale. Hvis det passer dig bedre, kan vi gå en tur imens vi taler.

Mandag er min fridag.