Velkommen

Mellem Vestvolden og Damhusengen ligger Rødovres grønne oase: Grøndalslund kirkegård og kirkegårdspark. Her er et åndehul i byens travlhed. I kanten af kirkegården ligger Grøndalslund Kirke, som danner rammen om årets og livets særlige begivenheder.

Grøndalslund Kirke er en åben kirke. Det betyder, at du er velkommen uanset, hvilken baggrund, livssituation eller historie du kommer med.

I Grøndalslund sogn har vi en målsætning om at evangeliet om Jesus Kristus som hele verdens frelser skal være vedkommende i din hverdag, og derfor har vi også et rigt og forskelligt gudstjeneste- og aktivitetsliv både for de små og store.

Vi bestræber os på at gøre de perioder i livet, hvor man oplever stor sorg eller glæde til noget særligt.

Alle er velkomne til vores aktiviteter, gudstjenester og møder eller til en samtale med en præsterne.

Læs mere om kirkens historiepræster og menighedsråd.

Se vores persondatapolitik.

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet var den 17. april på besøg, både i kirken, sognegården og på kirkegårdskontoret. De har på besøget ikke set eller konstateret nogen overtrædelser af arbejdsmiljølovgivningen. Derfor har vi fået en grøn smiley, som vi er stolte af. Den grønne smiley viser, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley gælder i 5 år.

Kirkeblad

Du kan læse de seneste kirkeblade her

2018 nr.3

2018 nr.2