Nyt fra Menighedsrådet

Der er to store temaer, der har præget de sidste 4 måneder i kirkens liv: Corona-udfordringer og Menighedsrådsvalget 2020.

I Grøndalslund kirke gør vi os mange tanker og anstrengelser for at imødekomme alle regler og anvisninger fra sundhedsmyndighederne og regeringen, så vi med god samvittighed og i trygge rammer kan gennemføre så mange af vores aktiviteter som muligt.

Vi har tilpasset nadveruddeling og placeringen i kirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Vi holder afstand, når vi sidder i sognegårdens sal, når vi spiser, og når vi er til matiné og studiekreds mv.
Desværre blev vi nødt til at aflyse vores heldagstur. Som et lille plaster på såret afholdt vi en forrygende musikalsk matiné med singfluenceren – vores egen Ingeborg Børch.

Årets menighedsrådsvalg blev for første gang afholdt under den nye valglov, som er opbygget med først et orienteringsmøde og derefter en valgforsamling, hvor kandidaterne melder sig på banen og præsenterer sig.

I Grøndalslund kirke havde vi et flot fremmøde til Valgforsamlingen den 15. september og fik valgt alle 10 medlemmer til det nye menighedsråd og ovenikøbet 2 stedfortrædere.

Da der ikke efterfølgende blev indleveret alternative lister og udløst afstemningsvalg, kan vi nu bekendtgøre sammensætningen af det nye menighedsråd, som træder til med starten af det nye kirkeår, 1. søndag i advent. Hvordan rådet konstituerer sig, er endnu uvist, da det først afgøres ved konstitueringsmødet onsdag den 25. november.

Valgt som medlemmer af Menighedsrådet:
Bente Jensen
Karsten Køllund
Jann Larsen
Gert Sager
Janne Christiansen
Caroline Mortensen
Peter Mortensen
Johnnie Gregersen
Kirsten Torp
Kathe Christiansen

Valgt som stedfortrædere:
Henriette Arzrouni
Ane Kilde Bjørnsson

Vi vil også benytte lejligheden til at sige velkommen til Jakob Lindbirk, som vi har ansat i årsvikariat for vores organist Rune Skov Thomassen. Jakob er uddannet både organist og pianist, og har mange års erfaring som musicalpianist og har bl.a. været kapelmester på opsætninger som Skatteøen på Folketeateret i 2019 og Det tabte land på Vendsyssel Teater i 2018.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Jakob. Flere har nok allerede hilst på ham, da han har virket som vores organist siden 1. september.

Bettina Bisted Pedersen
Kirkekoordinator og sekretær for menighedsrådet