Nyt fra Menighedsrådet

Foråret er slut, og vi er trådt ind i sommertid med sol og varme. Dejligt synes vi alle, men sikke et forår med nedlukning af Danmark pga. Covid 19. Det ramte selvfølgelig også vores kirke og kontorerne, hvor personlig kontakt ikke var tilladt. Men der kunne ringes pr. telefon, hvor medarbejderne var klar med råd og hjælp. Gudstjenesterne, legestuen, babysamlesang, matiné, onsdagscafe, studiekredsen, konfirmationerne og al aktivitet har været lukket ned. Dog var bisættelser og begravelser tilladt med begrænset antal pårørende.

Kirkens medarbejdere har arbejdet hele tiden på meget besværlige vilkår. Gartnerne har passet deres arbejde to og to, men de to skulle så også holde pause sammen. Der var meget, der skulle tages hensyn til.

Vores præst Louise og kirke-og kulturmedarbejder Signe har haft kom-forbi-arrangement ”Vi ses” uden for kirken med kaffe/te og tæpper, med god afstand til hinanden, for dem, der kiggede forbi. Dette foregik i et par timer om dagen, 3 dage om ugen, det var en succes, selvom det var noget koldt nogle af dagene.

Der er lagt en del op online til stor glæde for os alle, bl.a. har præsterne lagt små prædikener op på Facebook, organist Rune og sangerne Marie og William har spillet og sunget for os, Signe har haft Engletime for børn, et Håbstræ på kirkegården med ophæng om, at alt nok skal blive godt igen, Live-banko på Facebook, ja, der er lavet en del for os alle.

En kæmpestor tak til alle medarbejderne, fordi de har fået kirken og kirkegården til at fungere under de svære vilkår.

Kirken er åben igen, dog med restriktioner, men hvor har vi dog savnet jer menigheden til gudstjenesterne, fællesskabet, hyggeligt samvær og én at tale med.

Vores nye køkken står flot og klar til brug, det bliver dejligt at arbejde i, så glæd jer til at se det.

Vores organist Rune har søgt orlov fra 1. sep. 2020 til 31. aug. 2021. I skrivende stund har vi opslag ude om en årsvikar, vi håber at få nogle gode ansøgninger og en god vikar.

Vores dygtige formand Aksel Mikkelsen har desværre måtte trække sig fra posten, i stedet er Karsten Køllund indsat som formand og Gert Sager som næstformand.

Menighedsrådet siger stor tak til Aksel for en kæmpe indsats siden november 2016.

Menighedsrådet ønsker alle en dejlig varm sommer.

Anette Munk
Menighedsrådets kontaktperson