Nyt fra menighedsrådet

Kirken og kirkens aktiviteter er og bliver godt besøgt. Mange har deltaget i vores fælles arrangementer i 2019, bl.a. heldagsturen til Sverige, høstgudstjeneste, kvindeaften om æblets historie, julefrokost og ikke mindst julestuen. Denne gik rigtig godt, æbleskiverne kunne næsten ikke komme ud af ovnen, før de var solgt, og det var dejligt med så mange glade børn, unge og ældre. Det var besluttet at rykke julestuen frem til en uge før 1. søndag i advent, og dét blev en succes. Aktivitetsudvalget arbejder også med de kommende måneders aktiviteter, og der bliver en bred vifte af tilbud for børn og voksne. Så glæd jer allerede.

Kontor- og køkkenrenoveringen er i fuldgang. Som nogle nok har bemærket, er der i øjeblikket ikke adgang til hverken køkken eller store sal. Det giver nogle udfordringer for vores medarbejdere, men de klarer det flot. I uge 5 flyttede Kordegnekontoret og Kirke-og kulturmedarbejderens kontor tilbage. Den 15. marts skal det nye køkken stå klar, det bliver til gavn for os alle, men mest for vores kirketjenere og frivillige, når der laves arrangementer.

Vi har ansat en ny 20 timers kirketjener: Lisbet Hansen, pr. 1. marts 2020, i stedet for Jakob Storm, som har valgt at søge nye udfordringer. Lisbet kommer fra Rødovre kirke, og vi ser frem til et godt samarbejde med Lisbet. Man vil møde Lisbet allerede inden 1. marts, da hun vil hjælpe os ind imellem.

Der skal være menighedsrådsvalg i dette år, og det er ændret meget fra de forrige år. Det holdes næsten som et folketingsvalg og starter med et orienteringsmøde allerede i maj måned og kører frem til nydannet menighedsråd ved kirkeårets begyndelse 1. søndag i advent. Det bliver spændende og nyt.

På vegne af menighedsrådet og alle medarbejderne ønskes alle i Grøndalslund sogn velkommen til et nyt år samt velkommen til vor kirke om søndagen og vores mange aktiviteter.

Anette Munk
Menighedsrådsmedlem