"Dagens indsamling går til..."

Det næste halve år vil kollekten/indsamlingen gå til DSUK - Danske Sømands- og udenlandskirker.

Giver det mening at samle ind ved gudstjenester og arrangementer i kirkerne?

Vores erfaring er at det gør. Vi har modtaget en hilsen med tak fra sidste forårs indsamlingsprojekt: Blå Kors Pansionat Tåstrup. De fortæller, at de har valgte, at pengene skulle gå til Sam-bo, deres bofællesskab i Taastrup Hovedgade. Her kan tidligere beboere på Blå Kors Pensionat Taastrup få hver sin etværelses bolig med fælles køkken, stuer, bad og toilet.

Beboerne har været med til at bestemme, hvad kollektpengene skulle bruges til. Og det blev: Et komfur, et toilet, et blandingsbatteri til køkkenet og en bowling med julefrokost. Beboerne siger tusind tak for donationen, og vi siger tak for hilsnen.