Heldagstur til Bosjökloster

Torsdag den 10. oktober  inviterer Grøndalslund Kirke på heldagsudflugt til Bosjökloster i Höör, Skåne.

Vi mødes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stiger vi ombord i bussen og kører mod Øresundsbroen og det skånske landskab. På vejen nyder vi en kop kaffe eller the.

Efter vi har nydt køreturen gennem Skåne, ankommer vi til et af Skånes ældste slotte. Her vil vi få serveret en middag. Efter middagen skal vi på guidet rundvisning med historier om klostret, slottet og de farverige personer, der har levet og virket på stedet. Rundvisningen foregår på dansk.

Efter en hyggelig tur i det sydsvenske kommer vi tilbage til Grøndalslund Kirke senest kl. 18.

Pris for hele dagen 200 kr. Tilmelding og betaling til Kirkekontoret senest torsdag den 3. oktober.

BEMÆRK: DER SKAL MEDBRINGES GYLDIGT PAS ELLER KØREKORT, da det skal forevises for at komme ind i Sverige.