Sankt Hans i kirkegårdsparken

Sankt Hans er en traditionsrig aften med bål, sang og taler i den danske sommeraften. Siden 2005 har Grøndalslund fejret midsommer og Sankt Hans i vores dejlige, grønne kirkegårdspark. Der er plads til både at holde skovtur med medbragte tæpper og madkurve, og til at løbe omkring og lege. FDF står for bål til snobrødsbagning og der er skattejagt og båltaler for både børn og voksne. Igen i år er der mulighed for at købe pølser, brød, øl, vand og kaffe. Alle indtægter går til vores indsamlingsprojekt, som i foråret 2019 er Blå Kors Pensionat Taastrup.

Er det ikke så spændende, at gå til Sankt Hans alene, så kan du møde op kl. 16 i sognegården og tilberede en fælles madkurv, der efterfølgende skal nydes i parken. Kirke- og kulturmedarbejder, Signe, vil stå klar i køkkenet med råvarer og arbejdsopgaver. En skærer frisk salat, mens en anden piller nye kartofler, eller hvad der nu skal til, for tilsammen at skabe en lækker skovturskurv. Naturligvis vil der være rigeligt kaffe og the på kanderne, og tid til en hyggelig snak.

Tilmelding til den fælles madkurv onsdag den 19. juni.

Aftenens program:

Kl. 16 Tilberedning af fælles madkurv.
Kl. 18 Skattejagt og mulighed for at købe pølser og brød, eller spise medbragt mad.
Kl. 19 FDF står klar med bål etc., så der kan lave snobrød.
Kl. 20 Bålet tændes, og der vil være fællessang og båltaler.