Visionsaften 1. november

Er kirkegården kun for de døde?

Torsdag den 1. november kl. 18 inviterer vi til visionsaften med overskriften Vores kirkegård – til glæde og gavn? Vi begynder med at spise sammen, derefter vil der være et kort oplæg, og endelig kan alle byde ind med ideer til, hvordan vi kan bruge og udvikle kirkegården.

Vi har en stor, smuk og velbesøgt kirkegård, men danner den gode rammer for de efterladtes sorgbearbejdning, og er det kirkegårdens eneste formål? Hvordan skal vi bevare eller udvikle den, og hvordan kan den blive til gavn og glæde for flere?

• Skal kirkegården fortsat være åben for alle besøgende døgnet rundt?
  • Kunne vi anlægge urtehave, blomsterhave, sansehave eller noget fjerde?
  • Hvordan tager vi det religiøse rum med ud på kirkegården?

Mød op i sognegården torsdag den 1. november kl. 18. Bidrag med din mening og dine ideer, og lyt og bliv inspireret af de andres.

Aftenens mål er på kort sigt at få samlet en idebank til kirkegårdens udvikling, og på længere sigt at nedsætte en eller flere arbejdsgrupper.