Juleaften

Kl. 10.30: Salmesangsgudstjeneste v. Louise Marinus Kristensen Kl. 12 og kl. 14: Familiejulegudstjeneste v. Martin Holt Jensen Kl. 15.30: Julegudstjeneste v. Louise Marinus Kristensen

Juleaften, den 24. december har vi hele 4 gudstjenester

Kl. 10.30: Salmesangsgudstjeneste v. Louise Marinus Kristensen

Denne gudstjeneste er særligt god for den, der godt kan lide de smukke, gamle julesalmer som kan være lidt svære at synge rundt om træet. Det er en stemningsfuld formiddagsgudstjeneste, hvor man kan få en rolig stund inden det går løs med madlavning og julefejring om aftenen.

Kl. 12 og kl. 14: Familiejulegudstjeneste v. Martin Holt Jensen

Julen skulle efter sigende være børnenes fest. Der er vist også en enkelt voksen hist og her, der sætter pris på denne dag. I Grøndalslund Kirke vil vi i hvert fald gerne gøre vores til, at julegudstjenesten bliver en sand fest for børnene i alle aldre.

Alle er meget velkomne – uanset alder.

Kl. 15.30: Julegudstjeneste v. Louise Marinus Kristensen

En smuk og klassisk julegudstjeneste – ganske enkelt. Med levende lys på kirkegården og trompet til salmesangen.