Julehjælp og juleønsketræ

For nogle kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen i dagligdagen, og derfor kan december og julen opleves som endnu sværere at komme igennem.

Menighedsplejen vil gerne give en håndsrækning til de familier og enkeltpersoner, der har det økonomisk svært.

For at kunne få julehjælp af menighedsplejen skal du have bopæl i Grøndalslund Sogn. Du skal sende os en ansøgning med din adresse, dine kontaktoplysninger og oplyse antallet af hjemmeboende børn under 18 år.

Ansøgningen kan sendes til sognepræst Martin Holt Jensen på mhje@km.dk, afleveres i kirkens postkasse, på kirkekontoret eller på mail til groendalslund.sogn@km.dk, gerne inden 2. december.

Hjælpen gives i form af gavekort til Føtex, og den uddeles torsdag den 10. december mellem kl. 16 og 18, ved et julearrangement i kirken.

Juleønsketræ

Har man børn mellem 0-18 år kan man også søge om en gave via Juleønsketræet i Rødovre Centrum. Dette sker i samarbejde med Vestegnens Rotary Klub. Ansøgning med barnets alder, adresse og ønske (til max 300 kr.) kan enten sendes til sognepræst Martin Holt Jensen på mhje@km.dk, afleveres i kirkens postkasse, på kirkekontoret eller på mail til groendalslund.sogn@km.dk senest 3. november.