Grøndalslundkoret

Kom og vær med! Vi forventer, at du har lyst til at synge og stiller ikke krav til færdigheder eller erfaring. Vi er ca. 30 aktive deltagere i koret, og der er plads til flere.

Vores repertoire spænder vidt, fra danske og udenlandske sange over evergreens til moderne musicals og kirkemusik af forskellig art. Der er noget for enhver smag.

Koret har øveaften tirsdage kl. 18.45 til 21.45 i perioden fra begyndelsen af september til slutningen af maj. Vi møder kl. ca. 18.45, så koret er klar til at begynde  præcis  kl. 19.00. Øveaftenerne foregår i Sognegården

Vi afholder julekoncert og sommerkoncert, og medvirker af og til ved gudstjenesten.

Korleder er: Tommy Østerlind, Møllevej 3B, 2970 Hørsholm, telefon. 21838285. Tommy er ansat ved Rødovre Musikskole.

Foreningen

Koret er organiseret som en forening. Foreningens opgave er at være med til at bestemme repertoiret, arrangere praktiske ting i forbindelse med koncerter og andre forhold omkring koret.

Foreningen opkræver et kontingent på 250 kr. i efteråret og 300 kr. i foråret. kontingentet skal betales alligevel, hvis man af en eller anden grund holder pause. Hvis man vælger at holde op, skal det meddeles til kassereren, og man skal aflevere tørklæder, koncertmappe og noder til kassereren. Pengene går til korets kasse, så der er mulighed for at betale f.eks. transport til koncerter m.v.

Bestyrelsen består p.t. af:
Tommy Østerlind
ChristianeLübcke
Rigmor Dänhardt
Johnny Priess
Karin Hansen

Suppleant:
Heinz Müller

Ordensregler

Der er rygeforbud over alt i sognegården og i kirken.

Drikkevarer medbringes af kordeltagerne til eget brug. Vand kan tappes fra vandhanerne. I kirken må medbringes almindelig postevand.

Af hensyn til sædehynder, gulvtæpper m.v. må der ikke medbringes mad, sodavand, kaffe, juice m.m. i kirken.

Ved koncerter i kirken må der ikke medbringes vandflaske, som kormedlemmerne står og drikker af.

Når menighedsrådet 2 – 3 gange om året afholder møde i sognegården om tirsdagen, hvor koret øver, skal koret øve i kirken.

Der må ikke henlægges ting på døbefonden ej heller på alteret.

Det er kun tilladt, at opholde sig ved alteret indenfor knæfaldet i tjenstlig ærinde.

Er der opnået tilladelse fra menighedsrådet til at opstille musikinstrumenter eller a ndet udstyr i kirken eller sognegården, skal dette fjernes igen, inden kirken og sognegården forlades.

Kirkerummet samt sognegården skal afleveres i samme stand som ved ankomsten.

Ved brug af kopimaskinen, skal denne samt lyset i kopirummet slukkes af den person, som har anvendt kopimaskinen.

Ved koncerter er korets noder indsat i en af bestyrelsen indkøbt sort mappe, som er udleveret til korets medlemmer. Den sorte side af sangmappen skal vende ud mod publikum.

Der må helst ikke snakkes under prøverne, når hver stemme øver.

Vi skal gå med navneskilte, så vi bedre kan lære hinanden at kende. Navneskiltene opbevares af de enkelte kormedlemmer, og det koster en bøde på kr. 2, - at glemme at have navneskilt på.

Korets medlemmer skal ved koncerter blive stående, når evt. solister m.m. skal optræde  -med mindre andet er aftalt.

Påklædningen for damernes vedkommende er: Sort bluse, sort nederdel eller sorte lange bukser samt korets specielle kulørte tørklæde.

Påklædningen for mændenes vedkommende er: Sorte lange bukser, sort skjorte og butterfly svarende til damernes tørklæder.