Grøndalslundkoret

Har du lyst til at synge- så kom og vær med i Grøndalslundkoret.
Vi synger hver tirsdag fra 18:45 til 21:30 i Grøndalslund Sognegård fra september til maj.

Gregoriansk, Barok, Hallelujah, Mozart, Aida, Wagner, Gospel, Kaj Norman Andersen, Danske sange og salmer, Abba, Leo Mathiesen, Beatles, Michael Jackson og rigtig meget andet.

Man behøver ikke at kunne noder og teori i forvejen.
Hver prøve begynder med opvarmning. Her lærer man at bruge stemmen rigtigt og at orientere sig i noderne.

I Grøndalslundkoret er der en optimistisk stemning, og man møder mange forskellige slags søde og positive mennesker. Fokus er på at synge, men vi har det sjovt og der bliver grinet meget.

Grøndalslundkoret synger mest specialarrangementer, som skrives af korets dirigent. På denne måde kan koret prøve kræfter med musik, som ellers ville være vanskeligt tilgængelig.

Hvert år afholder Grøndalslundkoret to store koncerter i Grøndalslund kirke. Desuden medvirker koret ved 4-5 kirkelige mærkedage i løber af året. Koret synger også på plejehjem i lokalområdet og medvirker ved foreningsarrangementer.

Grøndalslundkoret har mange samarbejdspartnere i lokalområdet- f.eks. professionelle sangere, musikere og akkompagnatører.

Grøndalslundkoret er et velsyngende kor. Men bevidst inddragelse af korets mange samarbejdspartnere, får koret til at synge endnu bedre og skaber varierede og perspektivrige koncertoplevelser for både korsangere og publikum.

Ring til korleder Tommy Østerlind 2183 8285 eller til bestyrelsesmedlem Karin Hansen 4221 1069.

Foreningen

Koret er organiseret som en forening. Foreningens opgave er at være med til at bestemme repertoiret, arrangere praktiske ting i forbindelse med koncerter og andre forhold omkring koret.

Foreningen opkræver et kontingent på 250 kr. halvårligt. kontingentet skal betales alligevel, hvis man af en eller anden grund holder pause. Hvis man vælger at holde op, skal det meddeles til kassereren, og man skal aflevere tørklæder, koncertmappe og noder til kassereren. Pengene går til korets kasse, så der er mulighed for at betale f.eks. transport til koncerter m.v.

Bestyrelsen består p.t. af:
Tommy Østerlind
Christiane Lübcke