Kirkegårdsparken

I 2005 besluttede menighedsrådet at åbne den del af kirkegården, der ligger mellem Schweizerdalsparken og den egentligt kirkegård. Den officielle åbning fandt sted Sankt Hans aften, og hermed fik alle adgang til et stort grønt område midt i Rødovre.

Det er ikke hensigten, at områdets natur skal ændres, eller at der skal iværksættes yderligere pleje af området. Det er kun hensigten at skabe mulighed for, at områdets borgere og gæster fremover kan nyde den natur, der var gemt væk i mere end 50 år.

Området dækker ca. 40.000 m² og er meget anderledes end den øvrige natur i nærheden. En mindre sø, et vandhul, granlunde, frugttræer, græsområdet samt små uplejede områder. Inden der blev åbnet for området, blev der opstillet en redningspost ved søen.

Området er udlagt til kirkegård og skal benyttes til dette formål, når behovet opstår. Derfor vil ordensreglementet for kirkegården ligeledes være gældende for dette område. Området har tidligere været produktionsområde for kirkegården, men har de sidste mange år været udlagt som serviceområde for kirkegården, hvilket det stadig er.

Velkommen!