Grøndalslund kirkegård

Nyheder fra kirkegården

Onsdag den 27. maj

Sidste år blev der anlagt staudebedene på afdeling M i kirkegårdens nordvestlige hjørne. Nu er endnu flere bede kommet til, og de er alle blevet gjort klar til sommeren.

Vi er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser. Vi skaber gode rammer for de efterladtes sorgproces.

Vi tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen.

Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Kirkegårdskontoret

Adresse:
Schweizerdalsvej 50
2610 Rødovre

Tlf. 3670 7400 #3
Mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk

Kirkegårdskontoret har åbent
Mandag til fredag kl. 10-12

Send spørgsmål til Kirkegården

Har du spørgsmål til kirkegården så send skriv til denne mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk