Grøndalslund kirkegård

Nyheder fra kirkegården

Pårørende kunne ikke lægge blomster: Så fik gartner god idé

Sådan lød overskriften, da TV2Lorry skrev om vores tilbud med "Månedens buket"

Læs artiklen her

Vi er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser. Vi skaber gode rammer for de efterladtes sorgproces.

Vi tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen.

Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Månedens buket

En gravstedsejer var ked af ikke længere at kunne besøge gravstedet og sætte friske blomster. Derfor fandt vores gartnere på tilbuddet "månedens buket".

Månedens buket bliver lavet af vores gartner og koster 150 kr stykket. Desuden tager de et billede og sender det til gravstedsejeren. Her ser I buketten for juli, august og september.

Kirkegårdskontoret

Adresse:
Schweizerdalsvej 50
2610 Rødovre

Tlf. 3670 7400 #3
Mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk

Kirkegårdskontoret har åbent
Mandag til fredag kl. 10-12

Send spørgsmål til Kirkegården

Har du spørgsmål til kirkegården så send skriv til denne mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk