Grøndalslund kirkegård

Nyheder fra kirkegården

Onsdag den 25. marts

Kære gravstedsejere og brugere af kirkegården

Solen skinner fra en skyfri himmel. Myndighederne har åbnet op for at vores gartnere igen må arbejde, dog under sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Det gør at vi nu kan arbejde med nedsat styrke. Der vil altså være max 4 gartnere på arbejde om dagen. Så arbejdet tager længere tid end normalt, og med de snart 14 dage der har været lukket, er der meget der skal indhentes.

Det er derfor vigtigt at I har forståelse for det hele tager lidt længere tid end normalt.

Nu skal gartnerne have det sidste gran af, så der kan blive plantet forårsblomster, der er hækplanter der skal plantes og der er planter til nogle anlæg der skal laves. Så er der vores skønne Thuja allé, der også skal genplantes. For ikke at tale om hækkene der mangler at blive klippet. Og så skal der pleje og vedligeholdes på gravsteder. Og fællesbedene skal luge og græsset skal klippes. Stier skal rives, og grene rives sammen. Der skal fejes veje og klippes stauder. Der skal vandes og gødes, der skal laves indgangsstier til nogle afdelinger og…

Ja vi kunne blive ved. Men med reduceret mandskab, kommer opgaverne fortsat til at gro fra os i en periode.

Men vi skal nok indhente det hele igen.

Vi passer på hinanden og på jer, så I må også passe på os.

Nyd foråret og smil trods alt.

Medarbejderne på Grøndalslund kirkegård

Vi er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser. Vi skaber gode rammer for de efterladtes sorgproces.

Vi tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen.

Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Kirkegårdskontoret

Adresse:
Schweizerdalsvej 50
2610 Rødovre

Tlf. 3670 7400 #3
Mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk

Kirkegårdskontoret har åbent
Mandag til fredag kl. 10-12

Send spørgsmål til Kirkegården

Har du spørgsmål til kirkegården så send skriv til denne mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk