Grøndalslund kirkegård

Nyheder fra kirkegården

Torsdag 14. november

Det store arbejde med at pynte gravstederne med gran er igang. Det bliver så fint, men det er en belastende arbejdsopgave for vores gartnere. Derfor forsøger vi også med nye metoder til granlægning.

Vi er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser. Vi skaber gode rammer for de efterladtes sorgproces.

Vi tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen.

Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Kirkegårdskontoret

Adresse: