Grøndalslund kirkegård

Nyheder fra kirkegården

Mandag den 13. maj

Nu er det til sommerblomster, så har du ikke allerede en aftale med kirkegården om plantning, kan du nå at kontakte kirkegårds kontoret og lave en aftale.

Priserne finder du her

Vi er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser. Vi skaber gode rammer for de efterladtes sorgproces.

Vi tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen.

Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Kirkegårdskontoret

Adresse: