Grøndalslund kirkegård

Her kan du læse om, hvad du skal gøre ved dødsfald.

Medarbejderene på Grøndalslund kirkegård er behjælpelige ved køb af gravsted, begravelser og urnenedsættelser.

Kontakt kirkegårdskontoret for at høre nærmere.

Samtidig skaber de, gode rammer for de efterladtes sorgproces. Grøndalslund kirkegården tilbyder mange forskellige gravstedstyper og forskellige ydelser, så som vedligehold af gravstedet, div. blomster, gran mm.

Et grønt åndehul

Foruden at yde en service i forbindelse med begravelser, er Grøndalslund kirkegården et dejligt grønt åndehul midt i byens travlhed. Den benyttes af efterladte, men også af hundeluftere og mennesker, som søger roen i naturen. Et stort område er endnu ikke taget i brug som gravplads, og det er derfor udlagt til en lille kirkegårdspark.

Der har gennem årene været mange dygtige fagfolk involverede i kirkegårdens anlæg. Det smukke og harmoniske udseende, som karakterisere Grøndalslund kirkegård i dag, er frugten af mange menneskers arbejde. Du kan læse mere om kirkegårdens historie her.