Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Onsdag den 6. januar

En fortryllet kirkegård under årets første snefald.

Pårørende kunne ikke lægge blomster: Så fik gartner god idé

Sådan lød overskriften, da TV2Lorry skrev om vores tilbud med "Månedens buket"

Læs artiklen her

Mandag den 24. august

Vi har fået nye designs på granlægning på kirkegården. Derfor er priserne også revideret. Du kan se de forskellige gran-designs i dette brev og du kan se priserne på denne prisliste siden 10. 

Mandag den 3 august

Oplever du at dine blomster på kirkegården hives på af vaserne? Det er fuglene der er på spil. Men Charlotte (kirkegårdsleder) har udviklet et “kugle-net” der kan ligges i vasen. Så kan fuglene ikke komme til at hive i blomsterne - og samtidig står buketten flottere. Du kan købe “kugle-nettet” på kirkegårdskontoret for en flad 5’er.

 

Onsdag den 27. maj

Sidste år blev der anlagt staudebedene på afdeling M i kirkegårdens nordvestlige hjørne. Nu er endnu flere bede kommet til, og de er alle blevet gjort klar til sommeren. 

Mandag den 18. maj

Kirkegårdskontoret har igen åbent. 

For at vi kan passe på hinanden, har vi opsat plexiglasplade ved skranken og håndsprit. Vi vil guide jer løbende når I kommer, så kom tryk forbi.

Kontoret er som tidligere åbent mellem 10 og 12.

Vi har fortsat gravsteds salg og urnenedsættelser. Antallet af pårørende er stadig på 7. Dette er sat, da man typisk står meget tæt og vi skal jo passe på hinanden og vores medarbejdere.

Mandag den 4. maj

Kære Hundeejere

Kirkegårdens personale er i denne uge igang med at gøde både nye hække, staudebede, græsplæner og buske.

Vi bruger naturgødning og det dufter "dejligt" for nysgerrige hunde snuder. Selvom det er naturgødning, vil der være tilført nogle grundstoffer (nitrogen, fosfat og kalium). 

Duften tiltrækker hunde, som gerne spiser gødningen. I store mængder er det ikke sundt for hundemaver, så vær obs. på din hund de næste par uger. 

Onsdag den 18. marts

Kære gravstedsejere og brugere af kirkegården

Det er forår og normalt en fantastisk tid vi går i møde. Buske og træer begynder at blomstre og sætte blade, græsset begynder at gro, ukrudtet pibler op, fuglene synger og alt spirer.

Den er den tid på året, hvor vores gartnere har rigtig travlt. Grannet skal af gravstederne, hække skal klippes, nye hække plantes, gravsteder rettes op og laves anlæg, forårsblomster plantes, roser beskæres og meget mere.

MEN, corona-virusen har sat en stopper for alt aktivitet på kirkegården. Det eneste vi må, er hvis der kommer en jordbegravelse. Alt andet arbejde er stoppet og kan ikke udføres, før vi er på den anden side af krisen.

I må derfor bære over med, at kirkegården langsomt vil se lidt forvokset ud, gran der stadig ligger på jeres gravsted, hække der ikke er klippet færdig, græs der står langt og pjusket, grene der flyder efter de er faldet ned fra træerne, ukrudt der pibler op på gravsteder og i bede, skraldespandene bliver ikke tømt og visne blomster på gravstederne.

Når vi igen får lov at arbejde, må vi prioritere arbejdet på en ny måde i en kortere periode. Hav derfor tålmodighed og hav tillid til at vi nok skal få vores kirkegård og gravsteder til at stå smukke igen.

Husk at pas på hinanden i denne svære tid.

Med venlig hilsen
Medarbejderne på Grøndalslund kirkegård

Onsdag den 11. marts

Som det ses er vi godt igang med plantearbejde. Her kan nævnes udskiftning af mange hække, udvidelse af staudebedene ved afdeling M/P pladsen og stauder under avnbøg alléen fra kirken.

Vandet på kirkegården åbnes i denne uge, så senest fredag vil alle kunne benytte vandposterne.

Fredag den 21. februar

Nu bliver grannet taget af alle græs gravsteder og de anonyme fælles grave.

Mandag den 15. januar

Vinterhalvåret betyder tid til at fælde og beskærer på kirkegården. For tiden er gartnerne i gang med at "rydde op" omkring søen i kirkegårdsparken. Kig forbi, men tag støvler på, for der er temmelig mudret.

Mandag den 16. december

Gartnerne har lavet en flot adventsdekoration, som nu pynter foran kirken.

Mandag den 2. december

Gartnerne har lavet en flot adventsdekoration, som nu pynter foran kirken.

Torsdag den 14. november

Det store arbejde med at pynte gravstederne med gran er igang. Det bliver så fint, men det er en belastende arbejdsopgave for vores gartnere. Derfor forsøger vi også med nye metoder til granlægning.

Mandag den 28. oktober

I oktober havde kirken besøg af en maler med lift. Jeg fik lov at komme med op og se kirkegården fra oven. Et sjovt og smukt.

Oktdag den 9. oktober

Disse dage med høj blå himmel give de smukkeste farveoplevelser på kirkegården.

Mandag den 16. september

Stemning fra Kirkegården

"Gyldne farver og sensommerbrise
fylder hjertet med vemodig musik,
går og nynner en sensommervise
fjernt fra byens larmende trafik"

Fredag den 23. august

På visionsmødet for Grøndalslund Kirkegård kom vi frem til tre omrøder, hvor vi gerne vil bede om hjælp.
1. Til indsamle af kirkegårdens historie via data om udviklingen fra begyndelsen til i dag.
2. Til fundraising til de kommende fantastiske projekter.
3. Til bekæmpelse af Pileurt i kirkegårdsparken.
Har du lyst til at hjælpe, så kontakt kirkegårdsleder Charlotte Nordman på Kirkegårdskontoret, Schweizerdalsvej 50, 2610 Rødovre. Der er åbent mandag til fredag kl. 10-12 på Tlf. 3670 7400 #3 eller Mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk

Tirsdag den 6. august

Vidste du at langt under halvdelen af kirkegårdens areal bruges til gravplads? Men hvad bruges pladsen så til? Det kan du høre om på visionsmødet torsdag den 15. august kl 16.

Se mere her 

Mandag den 29. juli

ADVARSEL!
På billedet har ses følgerne af, at en plastik lanterne med solceller selvantænde på grund af den skarpe sommersol. Dette skete ikke på Grøndalslund Kirkegård, men et andet sted i Danmark. Vi minder om, at ALLE lanterner stilles i forsvarlig afstand fra beplantningen. 
(Fotoet er venligst udlånt af ejeren.)

Tirsdag den 23. juli

Bier og brumbasser nyder godt af de blomstrende lavendler på kirkegården. Ved at skabe en frodig kirkegård, passer vi på insekterne, som er vigtige for naturen.

Fredag den 28. juni

Vi ønsker at kirkegården skal være frodig og farverig til glæde for alle besøgende. Se bare staudebedet i kirkegårdens nordvestlige hjørne.

Fredag den 7. juni

Det nyanlagte staudebed i kirkegårdens nordvestlige hjørne er begyndt at springe ud. Over sommeren vil alle regnbuens farver komme frem.

Mandag den 13. maj

Nu er det til sommerblomster, så har du ikke allerede en aftale med kirkegården om plantning, kan du nå at kontakte kirkegårds kontoret og lave en aftale.

Priserne finder du her

Onsdag den 8. maj

Gartnerne er i fuld gang med at pleje og vedligeholde både gravsteder og hele kirkegården.

Har du et gravsted, hvor du selv passer det, skal du være opmærksom på, at buske og træer der gror ind i hækken, vil blive beskåret af vores gartnerne, så hækken kan vokse frit.

Til alle jer, der har gravsteder i græs!
Vi starter op med at slå græs lige efter påske. 
Så har du ting stående på gravstedet ud over afskårne blomster, er det nu du bør hente det, hvis du vil gemme det. Ellers vil gartnerne fjerne genstandene, så der kan klippes græs.

Torsdag den 04.04.19

Så er vandet igen åbnet på kirkegården. Grannet er taget af gravstederne og bliver lavet til flis til vores buske.

Vi planter forårsblomster og plejer og vedligeholder nu.

Mandag den 25.03.19

Forårsblomsterne titter frem over alt på kirkegården. Und dig selv en dejlig gåtur og kom i forårshumør.

Mandag den 18.03.19

Gartneren er i gang med den store forårsrengøring på kirkegården. Det bliver så flot.

 

Torsdag den 21.02.19

I uge 9 tager vi gran, kranse og andet af græs gravsteder og de anonyme fællesgrave. Det gør vi for, at vi kan gøre græsset klar til vækst sæsonen og sikre at græsset kan gro lidt her i det tidlige forår.