Nyheder fra kirkegården

Fredag den 7. juni

Det nyanlagte staudebed i kirkegårdens nordvestlige hjørne er begyndt at springe ud. Over sommeren vil alle regnbuens farver komme frem.

Mandag den 13. maj

Nu er det til sommerblomster, så har du ikke allerede en aftale med kirkegården om plantning, kan du nå at kontakte kirkegårds kontoret og lave en aftale.

Priserne finder du her

Onsdag den 8. maj

Gartnerne er i fuld gang med at pleje og vedligeholde både gravsteder og hele kirkegården.

Har du et gravsted, hvor du selv passer det, skal du være opmærksom på, at buske og træer der gror ind i hækken, vil blive beskåret af vores gartnerne, så hækken kan vokse frit.

Til alle jer, der har gravsteder i græs!
Vi starter op med at slå græs lige efter påske.
Så har du ting stående på gravstedet ud over afskårne blomster, er det nu du bør hente det, hvis du vil gemme det. Ellers vil gartnerne fjerne genstandene, så der kan klippes græs.

Torsdag den 04.04.19

Så er vandet igen åbnet på kirkegården. Grannet er taget af gravstederne og bliver lavet til flis til vores buske.

Vi planter forårsblomster og plejer og vedligeholder nu.

Mandag den 25.03.19

Forårsblomsterne titter frem over alt på kirkegården. Und dig selv en dejlig gåtur og kom i forårshumør.

Mandag den 18.03.19

Gartneren er i gang med den store forårsrengøring på kirkegården. Det bliver så flot.

Torsdag den 21.02.19

I uge 9 tager vi gran, kranse og andet af græs gravsteder og de anonyme fællesgrave. Det gør vi for, at vi kan gøre græsset klar til vækst sæsonen og sikre at græsset kan gro lidt her i det tidlige forår.