Nyheder fra kirkegården

Torsdag 14. november

Det store arbejde med at pynte gravstederne med gran er igang. Det bliver så fint, men det er en belastende arbejdsopgave for vores gartnere. Derfor forsøger vi også med nye metoder til granlægning.

Mandag den 28. oktober

I oktober havde kirken besøg af en maler med lift. Jeg fik lov at komme med op og se kirkegården fra oven. Et sjovt og smukt.

Oktdag den 9. oktober

Disse dage med høj blå himmel give de smukkeste farveoplevelser på kirkegården.

Mandag den 16. september

Stemning fra Kirkegården

"Gyldne farver og sensommerbrise
fylder hjertet med vemodig musik,
går og nynner en sensommervise
fjernt fra byens larmende trafik"

Fredag den 23. august

På visionsmødet for Grøndalslund Kirkegård kom vi frem til tre omrøder, hvor vi gerne vil bede om hjælp.
1. Til indsamle af kirkegårdens historie via data om udviklingen fra begyndelsen til i dag.
2. Til fundraising til de kommende fantastiske projekter.
3. Til bekæmpelse af Pileurt i kirkegårdsparken.
Har du lyst til at hjælpe, så kontakt kirkegårdsleder Charlotte Nordman på Kirkegårdskontoret, Schweizerdalsvej 50, 2610 Rødovre. Der er åbent mandag til fredag kl. 10-12 på Tlf. 3670 7400 #3 eller Mail: kontor@groendalslundkirkegaard.dk

Mandag den 19. august

Kirkegårdensleder Charlotte Nordman fortalte om udviklingen på kirkegården. Den er uundgåelig, men også virkelig spændende.

Tirsdag den 6. august

Vidste du at langt under halvdelen af kirkegårdens areal bruges til gravplads? Men hvad bruges pladsen så til? Det kan du høre om på visionsmødet torsdag den 15. august kl 16.

Mandag den 29. juli

ADVARSEL!
På billedet har ses følgerne af, at en plastik lanterne med solceller selvantænde på grund af den skarpe sommersol. Dette skete ikke på Grøndalslund Kirkegård, men et andet sted i Danmark. Vi minder om, at ALLE lanterner stilles i forsvarlig afstand fra beplantningen.
(Fotoet er venligst udlånt af ejeren.)

Tirsdag den 23.07.19

Bier og brumbasser nyder godt af de blomstrende lavendler på kirkegården. Ved at skabe en frodig kirkegård, passer vi på insekterne, som er vigtige for naturen.

Fredag den 28. juni

Vi ønsker at kirkegården skal være frodig og farverig til glæde for alle besøgende. Se bare staudebedet i kirkegårdens nordvestlige hjørne.

Fredag den 7. juni

Det nyanlagte staudebed i kirkegårdens nordvestlige hjørne er begyndt at springe ud. Over sommeren vil alle regnbuens farver komme frem.

Mandag den 13. maj

Nu er det til sommerblomster, så har du ikke allerede en aftale med kirkegården om plantning, kan du nå at kontakte kirkegårds kontoret og lave en aftale.

Priserne finder du her

Onsdag den 8. maj

Gartnerne er i fuld gang med at pleje og vedligeholde både gravsteder og hele kirkegården.

Har du et gravsted, hvor du selv passer det, skal du være opmærksom på, at buske og træer der gror ind i hækken, vil blive beskåret af vores gartnerne, så hækken kan vokse frit.

Til alle jer, der har gravsteder i græs!
Vi starter op med at slå græs lige efter påske.
Så har du ting stående på gravstedet ud over afskårne blomster, er det nu du bør hente det, hvis du vil gemme det. Ellers vil gartnerne fjerne genstandene, så der kan klippes græs.

Torsdag den 04.04.19

Så er vandet igen åbnet på kirkegården. Grannet er taget af gravstederne og bliver lavet til flis til vores buske.

Vi planter forårsblomster og plejer og vedligeholder nu.

Mandag den 25.03.19

Forårsblomsterne titter frem over alt på kirkegården. Und dig selv en dejlig gåtur og kom i forårshumør.

Mandag den 18.03.19

Gartneren er i gang med den store forårsrengøring på kirkegården. Det bliver så flot.

Torsdag den 21.02.19

I uge 9 tager vi gran, kranse og andet af græs gravsteder og de anonyme fællesgrave. Det gør vi for, at vi kan gøre græsset klar til vækst sæsonen og sikre at græsset kan gro lidt her i det tidlige forår.