Pinse

Pinsefejring og sognejubilæum den 20. maj kl. 10
2. Pinsedag med friluftsgudstjeneste den 21. maj kl. 11

Pinsen er fest og glæde. Det er fejringen af den dag, hvor disciplene, opfyldt af ånden, blev sendt ud i verden for at dele deres tro på Gud med alle. Det blev begyndelsen på de første kristne fællesskaber, og derfor kaldes pinsen også Kirkens fødselsdag. Men i år er kirken ikke ene om at have fødselsdag. For netop på denne pinsedag, den 20.maj 2018, er det nøjagtig 60 år siden, at Grøndalslund sogn havde sit første konstituerende menighedsrådsmøde og dermed blev et selvstændigt sogn.

Det vil vi fejre. Og derfor vil det glæde os at se jer alle til festgudstjeneste, efterfulgt af lagkage og bobler søndag den 20. maj kl. 10

2. Pinsedag

Men Pinse er også soltunger af ild, det er fællesskab og tilsidesættelse af skel og grænser. Derfor indbyder vi 2. Pinsedag, traditionen tro, til friluftsgudstjeneste sammen med de øvrige Rødovre-kirker.

I år er det Grøndalslund Kirke, der er vært, og vi håber, at menighederne fra alle fire kirker, og gerne flere til, vil komme og fejre Pinsens under med os.

Så mød op og mærk Helligåndens susen i trætoppene og oplev, hvordan kirken i bund og grund er forsamlingen af mennesker og ikke afhænger af huse og mure.

Skulle vejret, mod al forventning, ikke være strålende, rykker vi indenfor.

Alle opfordres til at opfordres til at medbringe kage eller boller, som efter gudstjenesten kan sælges til fordel for dagens kollekt, der går til folkekirkens nødhjælps projekt "Giv en køkkenhave".

Gudstjenesten begynder kl. 11