Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
 

"Sidst På Ugen"

Torsdag den 29. november kl. 18-21 inviteres du til fællesspisning og foredrag med titlen “Grundtvigs kvinder- kvinderne bag Grundtvig!”

Foredraget holder af præsten Niels Eric Grunnet, som selv beskriver sit foredrag således: ”I foredraget hører vi om de kvinder, der på hver sin vis kom til at præge Grundtvig fra vugge til grav. Gift blev han ikke mindre end tre gange med stærke, intelligente kvinder, der på hver sin vis tog del i de omvæltninger, der prægede Grundtvigs såvel indre som ydre liv. Grundtvig var et følsomt gemyt, og hans fascination af det kvindelige blev en digterisk metafor for det livsoplysende, livsbekræftende og livsskabende, mennesker imellem og mellem Gud og os.” 

Niels Eric Grunnet har fra 1960 været præst ved Aalborg domkirke og siden sognepræst i Fredensborg, i Haarby og i Egebæksvang. Fra 2008 har han været institutionspræst ved Holmegaards-parkens kirke i Ordrup. Sideløbende har Niels Eric Grunnet været medlem af Den danske Præsteforenings hovedbestyrelse, og han har været faglig rådgiver i Psykiatrifonden. Fra 1977 til 2010 var han formand for Nordøstsjællands grundtvigske Højskoleforening. Niels Eric Grunnet har udgivet prædikensamlingerne "Giv det for intet" og "Frø".

Aftenen slutter ca. kl. 21 med en kort andagt i kirken. 

Pris 50 kr. pr. person. Tilmelding og betaling senest 15. november til Grøndalslund kirkekontor 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk