Heldagstur til Hornsherred og Jægerspris Slot. Torsdag den 11. oktober kl 9:15

En hel dag med spændende oplevelser og hyggeligt samvær.

Torsdag den 11. oktober 2018 inviterer Grøndalslund Kirke på heldagsudflugt til Jægerspris Slot samt historier fra området og om Frederik d. 7. og Grevinde Danner.

Vi mødes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stiger vi ombord i bussen og kører mod det skønne Hornsherred. På vejen nyder vi en kop kaffe eller the.

Efter en tur rundt i Hornsherred ankommer vi til Gerlev Kro, hvor der vil blive serveret middag. Derefter kører vi til Jægerspris Slot. Her venter en guide, som vil tage os med en tur rundt på slottet og fortælle om Frederik d. 7. og Grevinde Danner. Vi gør opmærksom på, at slottet ikke er rollator-venligt, men så kan man springe rundvisningen over.

Efter en hyggelig rundtur i Hornsherred kommer vi tilbage til Grøndalslund Kirke senest kl. 18.

Pris for hele dagen 200 kr. Tilmelding og betaling til Kirkekontoret senest 4. okt.