Skærtorsdag

18. april kl. 17

Gudstjeneste med påskemåltid.

Gudstjenesten er meget anderledes denne dag. Den begynder klokken 17 inde i kirken, og første del af den er magen til almindelige gudstjenester.
Efter prædikenen flytter vi gudstjenesten fra kirkerummet til sognegården. Vi tager brødet og vinen til nadveren med. Samtidig pakkes alteret ned, så det står tomt og sort til langfredag.

I sognegården fortsætter gudstjenesten, men når vi har modtaget nadverens brød spiser vi ikke kun det, men et helt påskemåltid sammen. Når vi er færdige med at spise, modtager vi nadverens vin, og derefter afsluttes gudstjenesten som enhver anden med velsignelse og udgangsbøn.

Efter gudstjenesten er der dessert og kaffe, også i sognegården.

Alle er MEGET velkomne til denne særlige gudstjeneste. Det er gratis at deltage, men der vil være mulighed for at støtte vores indsamling til Blå kors Pensionat Taastrup.

Tilmelding til kirkekontoret  Telefon 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk