Julestue

24.november kl. 14-16.30

Menighedsplejen holder julestue, hvor alle indtægter går til vores julehjælp.

Der er mulighed for at købe gløgg og æbleskiver, og forskellige hjemmelavede ting som kager, marmelader og håndarbejde.

Der vil være tombola med lækre gevinster, doneret af lokale erhvervsdrivende og dekorationsværksted.

Vores FDFér vil stå for ristning af skumfiduser over bål i Sognehaven, hvor man også kan se vores store juletræ med lys.

I år vil der som noget nyt være en bod, hvor minikonfirmanderne sælger ting de har lavet, og en grøn bod, hvor vi sælger fine genbugsvarer. Har du nogle smukke glas, en lysestage, noget gammelt julepynt el.l. som du ikke længere bruger, så aflever det på kirkekontoret, og vi sender det videre til et nyt hjem. (Vi modtager ikke møbler og tøj)

Elsker du at strikke, sy, bage, sylte eller hvad det nu måtte være, så har vi brug for hjemmelavede effekter til vores julestue. De kan afleveres på kirkekontoret, senest torsdag den 21. november.

Læs mere om menighedsplejen her