Høstgudstjeneste, menighedsmøde og høstfrokost

Søndag den 22. september kl. 10

Bæredygtighed, klima og taksigelse er det udtryk, som vore dages høstgudstjeneste har. Vi oplever en overflod af mad og er gode til at smide overskuddet ud, mens vi på tv ser sultne mennesker. Derfor vil vi til høstgudstjenesten i Grøndalslund både takke for vores egen høst og overflod og huske på, at vi skal dele med dem, som ikke er så heldige. Det handler ikke om at skabe dårlig stemning og samvittighed, men om at takke Gud for livets muligheder ved at dele med hinanden.

Efter høstfrokosten er der menighedsmøde i sognegården, hvor menighedsrådet vil fortælle om deres arbejde, og hvordan det står til i kirken og sognet.

Vi slutter med høstfrokost, hvor vi som grøn kirke sætter fokus på madspild og fællesspisning. Det er gratis at deltage, men du må gerne melde dig til på kirkekontoret.