Babysalmesang holder sommerferie, men starter igen den 15. august.

Babysalmesang er en rolig stund, hvor vi gennem sang, bevægelser, gestik, berøring, sanglege og salmer stimulerer babyernes sanser.  Stunden er for de helt små børn (2-10 mdr.) og deres forældre. De voksne synger, mens børnene aktivt lytter med i det rum musikken, bevægelserne og ordene skaber.

Salmer er poesi, der kan synges ind i børns øre og sind allerede fra barnet er få måneder gammelt. Gennem sangen smelter den kristne grundfortælling sammen med det musikalske udtryk. Den musik, som barnet hører i det første år, bliver ikke glemt. Det betyder, at de melodier, der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge gemt i barnets erindringer som noget trygt og godt.

Holdet mødes onsdag fra kl. 9.45 - 10.30 i kirkerummet, hvor sangpædagog Marie Vestergaard Lauritsen vil sørge for programmet. Efterfølgende er der mulighed for at hygge sammen over en kop kaffe i sognegården.

Barnevogne kan parkeres under halvtaget ved kirkens indgang.

Et forløb er på 10 gange, men det er muligt at melde sig til og deltage også undervejs i et forløb.

Der er en deltagerbetaling på 200 kroner for 10 gang, som betales ved tilmelding.

Tilmelding sker til kirkekontoret på 3670 7400.