5 års dåbsjubilæum

At blive døbt betyder bl.a. at vi har fået et løfte om, at Gud altid elsker os. Uanset hvad der sker med os. Det kan være godt at blive mindet om. Derfor holder vi to gange om året 5 års dåbsjubilæum.

Vi mener, der er godt for børn at lære kirken og Gud at kende. Det er spændende at undersøge, hvordan kirken ser ud og hvad der sker i den.

Dåbsjubilæet fejres ved en spaghettigudstjeneste. Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste, og bagefter er der fællesspisning i sognegården. Måske er det ikke lige spaghetti, men så er det noget andet lækkert.

Dåbsbarnets familie og venner, er meget velkomne, til at være med til fejringen.

Det er gratis, men som dåbsbarn, må man meget gerne tilmelde sig på kirkekontoret.