10 års dåbsjubilæum

At blive døbt betyder bl.a. at vi har fået et løfte om, at Gud altid elsker os. Uanset hvad der sker med os. Det kan være godt at blive mindet om. derfor holder vi 10 års dåbsjubilæum, hvert år den første onsdag i november.

Når det er 10 år siden man er blevet døbt, er der sket mange ting i ens liv. Måske er man flyttet eller måske har ens familie forandret sig. I skolen har man oplevet at få klassekammerater og opdaget at mennesker er forskellige. Man har forhåbentligt nogle gode venner, men man har også erfaret, at der er nogen, som det er svært at være venner med. Man har opdaget, at der er noget man er god til og andet man ikke er så god til. Men uanset hvad der er sket siden dåben, så elsker Gud os lige så meget i dag, som han gjorde den gang for ti år siden. Og det synes vi skal fejres.

Dåbsjubilæet fejres ved en spaghettigudstjeneste. Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste, og bagefter er der fællesspisning i sognegården. Måske er det ikke lige spaghetti, men så er det noget andet lækkert.

Dåbsbarnets familie og venner, er meget velkomne, til at være med til fejringen.

Det er gratis, men som dåbsbarn, må man meget gerne tilmelde sig på kirkekontoret.