Lørdagsdåb

Der er rigtig mange i Grøndalslund sogn som gerne vil have deres børn døbt, og nogle gange har vi bare ikke søndage nok. Derfor tilbyder vi muligheden for, at man kan få sit barn døbt ved en dåbsgudstjeneste om lørdagen.

Det er en kortere gudstjeneste, men det er stadigvæk fællesskabet, der er i centrum. Menigheden er den dag det fællesskab af mennesker, som er samlet for at fejre en glædelig begivenhed. Gudstjenesten er åben for alle, der har lyst til at komme og være med til at fejre dåb.

Man behøver ikke at være et barn for at blive døbt om lørdagen, så kontakt os endelig, hvis du gerne vil døbes.

Gudstjenesterne finder sted den sidste lørdag i hver måned kl. 11, undtagen i juli og december.

Kontakt kirkekontoret og hør nærmere.

Datoer for lørdagsdåb:

27jan kl. 11:00