Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
mandag07sep2020

Musikforedrag

mandag07sep2020 kl. 18:00 - 21:00

”ET LILLE LYS I ET STORT MØRKE - Armenien og Karen Jeppe”

Mandag den 25. maj kl. 18 inviteres til fællesspisning og musikforedrag v. Helle og Amalie Asmild.

Helle Asmild beskriver selv foredraget således: Armenien er verdens ældste kristne land, og hymner fra 400-tallet bliver sunget i Armeniens klostre den dag i dag. Helle Asmild vil sammen med sin datter Amalie Asmild væve den armenske musik ind i fortællingen om det armenske folks historie og ind i fortællingen om Karen Jeppe - denne lille, danske kvinde, der reddede mere end 1700 armeniere fra fangeskab og slaveri, og som den dag i dag bliver hyldet for sin dåd langt fra Danmarks grænser.

Helle og Amalie Asmild spiller og synger både kirkemusik, folkemusik og klassisk armensk musik som en del af beretningen om dette folks utrolige historie og skæbne - et stolt folk, hvis lidelseshistorie er ubeskrivelig: Undertrykkelse, forfølgelse og folkemord. Midt i det står beretningen om hjælpearbejderen Karen Jeppe. Armenierne kalder hende for ”Armeniernes Moder Theresa,” og hendes liv og gerning bør være til inspiration og eftertanke for os alle.

Aftenen slutter ca. kl. 21.

Pris 50 kr. pr. person. Tilmelding og betaling senest 18.maj til Grøndalslund kirkekontor 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk