Bibelstudiekreds om Johannesevangeliet

Johannesevangeliet er det nyeste evangelium, men det er også et af de evangelier, som har haft den største indflydelse, på hvordan vi tænker kirke. Evangelisten har haft nogle helt andre mål med sin fortælling, og derfor møder vi en særlig struktur, teologi og fortælleform i Johannesevangeliet end i de tre synoptiske evangelier.

I studiekredsen om Johannesevangeliet, læser vi til hver gang 1-2 kapitler, og så mødes vi for at høste ”læsefrugter”. Alle ser lidt forskelligt på verden, og derfor også på det de læser, og i studiekredsen ser vi det som en stor gave at kunne dele ud af betragtninger til hinanden, så vi får udvidet vores forståelse for evangeliet, for vores tro og tvivl og for vores forståelse af hinanden.

Martin leder studiekredsen og forbereder til hver gang noget om baggrunden, bibel- og kirkehistorien for det vi læser. Vi mødes 2. torsdag i måneden kl. 14-16 og første gang er i november.