Soggruppe

Fra marts 2018 opstartes sorggruppe. Gruppen ledes af præst Anne Gadsbøll fra Hendriksholm Kirke og præst Louise Marinus Kristensen fra Grøndalslund Kirke. Sorggruppen henvender sig til dig, der har mistet en ægtefælle/partner inden for de sidste år, og som savner et sted at dele dine sorger og bekymringer og alt det, der tynger efter et dødsfald. Det er vigtigt for os, at sorggruppen skal være et trygt og omsorgsfuldt sted, hvor vi støtter og lytter til hinanden. Alle samtaler sker under tavshedspligt.

Forløbet henvender sig til alle, som bor i Rødovre uafhængigt af hvilken kirke, man tilhører.

Det strækker sig over 6 eftermiddage af 2 timer hver anden uge. Der er plads til 6 personer i gruppen.

Hvis du mener, det er noget for dig, eller en der står dig nær, så kontakt Anne på 23 82 22 77/ aga@km.dk eller Louise på 21 20 33 52/ slk@km.dk

Rødovre Lokal Nyt bragte en artikel om sorggruppen. Du kan læse artiklen her