Refleksionsvandring

Det at vandre har siden gammel tid været brugt som en vej til fordybelse og gudsnærvær, på linje med bøn, sang og granskning af Skriften. Selvom pilgrimsvandringen ikke som sådan er en del af den protestantiske religiøse praksis, har det at ”gå med Gud” igen vundet større og større indpas. Her er det ikke målet, men vejen der spiller den største rolle.

Ved Grøndalslund Kirke har vi en fantastisk kirkegård, og vi vil gerne bruge den. Vi indbyder derfor til såkaldte refleksionsvandringer. Hvordan den enkelte vandring er bygget op, varierer fra gang til gang, men fælles er det, at vi hver gang mødes i kirken til en introduktion til dagen, for derefter at gå sammen, i stilhed eller samtale. Og til sidst slutter vi af med kaffe og kage, og fælles samtale i sognegården.

Refleksionsvandringerne finder sted på følgende datoer i tidsrummet kl. 14-16:

13. december
10. januar