Onsdagscafé

Onsdagscaféen holder åbent onsdage i ulige uger fra kl. 10-12 i sognegården. Det er stedet hvor man kan hygge med andre, nyde en kop kaffe og en bid brød.

Nogle gange er der et lille oplæg. Oplægget kan omhandle alt fra anderledes oplevelser til særlige interesser. Alle har en historie at fortælle.

Har du lyst til at dele din historie, så kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Signe på 2912 6616 eller på sbha@km.dk.

Alle er velkomne i Onsdagscafeen.

Menighedspleje

Onsdagscafeen drives af Grøndalslund Sogns Menighedspleje

Læs mere om menighedsplejen

Onsdag den 17. juli

Denne onsdag kommer Anja Nabybal, som var praktikant hos os i foråret, og fortæller om, hvordan hun som socialpædagog har arbejdet med hjemløse og misbrugere, og hvorfor hun nu uddanner sig til præst.

Onsdag den 14. august

Denne onsdag kommer vores sognepræst Martin Holt Jensen og fortæller om konceptet ”Drop ind Dåb”.

Onsdag den 11. september

Denne onsdag får vi besøg af Ole Hjuler, der er forstander på Blå Kors Pensionat Taastrup. Her hjælpes hjemløse og misbrugere videre i livet.