Onsdagscafé

Onsdagscaféen holder åbent onsdage i ulige uger fra kl. 10-12 i sognegården. Det er stedet hvor man kan hygge med andre, nyde en kop kaffe og en bid brød.

Nogle gange spiller vi spil og andre gange er der et lille oplæg. Oplægget kan omhandle alt fra anderledes oplevelser til særlige interesser. Alle har en historie at fortælle.

Har du lyst til at dele din historie, så kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Signe på 29 12 66 16.

Alle er velkomne i Onsdagscafeen.

Menighedspleje

Onsdagscafeen drives af Grøndalslund Sogns Menighedspleje

Læs mere om menighedsplejen

Onsdag den 7. november

Denne onsdag kommer Flemming Riget og fortæller om begrebet synkronicitet, der kan forklares som livets meningsfulde sammentræf.

Onsdag den 5. december

Denne onsdag vil vores kirkegårdsleder, Charlotte Nordman, fortælle om arbejdet på kirkegården.

Onsdag den 13. februar

Denne onsdag fortæller Johnnie Gregersen mere om som vej til troen på kristendommen.