Onsdagscafé

Onsdagscaféen holder åbent onsdage i ulige uger fra kl. 10-12 i sognegården. Det er stedet hvor man kan hygge med andre, nyde en kop kaffe og en bid brød.

Nogle gange er der et lille oplæg. Oplægget kan omhandle alt fra anderledes oplevelser til særlige interesser. Alle har en historie at fortælle.

Har du lyst til at dele din historie, så kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Signe på 2912 6616 eller på sbha@km.dk.

Alle er velkomne i Onsdagscafeen.

Menighedspleje

Onsdagscafeen drives af Grøndalslund Sogns Menighedspleje

Læs mere om menighedsplejen

Onsdag den 6. november

Denne onsdag får vi besøg af Ole Mathiasen og Ulf Taube, som fortæller om de to lokalradioer i Rødovre - Demokratiradioen og RødovreKanalen 105,9 MHz.

Ulf har også sin guitar med, så vi kan synge et par populære danske sange sammen.

Onsdag den 4. december

Denne onsdag kommer Anja Nabybal, som var praktikant hos os i foråret, og fortæller om, hvordan hun som socialpædagog har arbejdet med hjemløse og misbrugere, og hvorfor hun nu uddanner sig til præst.