Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Minikonfirmand

Til Minikonfirmand er der masser af tid. Tid til at snakke om alt mellem himmel og jord. Tid til at høre bibelhistorien, lege, synge, spille teater, være kreative og gå på opdagelse i kirken og på kirkegården.

Det er et tilbud til børn, der går i 3. klasse. Det er gratis og alle er velkomne, man behøver ikke at være døbt eller være kristen for at gå til minikonfirmand.

Kirke- & kulturmedarbejder, Signe står for forløbet, men man kommer også til at møde præsterne og de andre der arbejder i kirken.

Vi mødes i efteråret, hver torsdagen kl. 14-16 i Grøndalslund Kirke, tårnvej 350.

Mere information og tilmelding hos kirke- & kulturmedarbejder Signe Bang Hansen på:

sbha@km.dk eller 2912 6616

Hent Minikonfirmandfolderen her

Måske er du også interesseret i...