Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

FDF

FDF holder til i kælderen under sognegården. Vi har møder hver tirsdag kl. 17:30-19, for de 5-9 årige og kl. 18-20 for de 10-18 årige.

Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne, piger og drenge. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og det at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner er nogle vigtige elementer i FDFs arbejde.

I FDF vil vi gerne inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien. Det gør vi gennem leg, rollespil og opfinderi, her udfordrer vi os selv og den verden, vi lever i. Vi er både inde og ude til vores ugentlige møder. Vi laver bål, snitter, leger, laver knob og bygger med rafter, laver løb rundt i området, samt tager på weekendture.

I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn, det er dog ikke et krav, at man tror på Gud for at gå til FDF.

Det er vigtigt for os, at der er plads til alle. Hvis dit barn eller du har lyst til at være FDFer, er det vigtigt for os at tage godt imod jer. Derfor skal du kontakte Lisbeth Nielsen på mobil 2682 2805 eller Islev@FDF.dk

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

 

Måske er du også interesseret i...