Babysalmesang

Babysalmesang er en rolig stund, hvor vi gennem sang, bevægelser, gestik, berøring, sanglege og salmer stimulerer babyernes sanser.  Stunden er for de helt små børn (2-10 mdr.) og deres forældre. De voksne synger, mens børnene aktivt lytter med i det rum musikken, bevægelserne og ordene skaber.

Salmer er poesi, der kan synges ind i børns øre og sind allerede fra barnet er få måneder gammelt. Gennem sangen smelter den kristne grundfortælling sammen med det musikalske udtryk. Den musik, som barnet hører i det første år, bliver ikke glemt. Det betyder, at de melodier, der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge gemt i barnets erindringer som noget trygt og godt.

Holdet mødes onsdag fra kl. 9.45 - 10.30 i kirkerummet, hvor sangpædagog Marie Vestergaard Lauritsen vil sørge for programmet. Efterfølgende er der mulighed for at hygge sammen over en kop kaffe i sognegården.

Barnevogne kan parkeres under halvtaget ved kirkens indgang.

Et forløb er på 10 gange, men det er muligt at melde sig til og deltage også undervejs i et forløb.

Der er en deltagerbetaling på 200 kroner for 10 gang, som betales ved tilmelding.

Tilmelding sker til kirkekontoret på 3670 7400.

Sangpædagog

Marie Vestergaard Lauritsen