Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Aftenturen er udskudt til juni 2021

Aftentur til Københavns Sydhavn

I vandkanten i de nybyggede kvarterer i Københavns Sydhavn, flyder en af Danmarks nyeste kirker rundt. Mens de venter på deres helt nye kirke, har Kirkefondet nemlig bygget en husbådskirke, som sognet låner midlertidigt. Det er et yderst spændende projekt, som bringer minder om de midlertidige barakkirker, Kirkefondet etablerede der, hvor der senere skulle komme helt nye kirker.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Sverige

Torsdag den 10. oktober havde vi en dejlig heldagsudflugt til Bosjökloster i Höör, Skåne.

Vi mødtes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter steg vi ombord i bussen og kører mod Øresundsbroen og det skånske landskab. På vejen fik vi serveret en kop kaffe eller the.

Efter køreturen gennem Skåne, ankom vi til et af Skånes ældste slotte. Her fik vi en lækkermiddag. Bagefter var vi på guidet rundvisning på klostret, den tilhørende kirke og park.