Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Kommende udflugter

Heldagstur Ved Roskilde fjord den 8. oktober

Torsdag den 8. oktober 2020 inviterer Grøndalslund Kirke på heldagsudflugt til den nye kirke i Jyllinge og Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Vi mødes kl. 9.15 til morgensang i vor egen kirke. Vi stiger derefter ombord i bussen og kører mod den gamle konge- og bispeby. På vejen nyder vi en kop kaffe eller the.

Inden frokosten, som vi skal nyde på Svogerslev Kro, gør vi et stop i Jyllinge for at se Hellig Kors Kirke, som blev indviet i 2008. Kirken ligger med en fantastisk udsigt til Roskilde fjord.

Når vi har nydt et dejligt måltid på kroen, kører bussen til Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Her vil vi få en guidet tur, hvor vi skal høre om de fantastiske skibe, som vikingerne byggede og derefter brugte til deres rejser rundt i verden.

Efter en dejlig dag rig på oplevelser er vi tilbage i Rødovre senest kl. 18.

Pris for hele dagen 200 kr. Tilmelding og betaling til Kirkekontoret senest torsdag den 1. oktober.

Aftenturen den 17. juni 2020 er udskudt