Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Kommende udflugter

Heldagstur til Sverige

I år har aktivitetsudvalget valgt at prøve noget nyt, derfor går turen til Sverige.

Torsdag den 10. oktober 2019 inviterer Grøndalslund Kirke på heldagsudflugt til Bosjökloster i Höör, Skåne.

Vi mødes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stiger vi ombord i bussen og kører mod Øresundsbroen og det skånske landskab. På vejen nyder vi en kop kaffe eller the.

Efter vi har nydt køreturen gennem Skåne, ankommer vi til et af Skånes ældste slotte. Her vil vi få serveret en middag. Efter middagen skal vi på guidet rundvisning med historier om klostret, slottet og de farverige personer, der har levet og virket på stedet. Rundvisningen foregår på dansk.

Efter en hyggelig tur i det sydsvenske kommer vi tilbage til Grøndalslund Kirke senest kl. 18.

Pris for hele dagen 200 kr. Tilmelding og betaling til Kirkekontoret senest torsdag den 3. oktober.

BEMÆRK: DER SKAL MEDBRINGES GYLDIGT PAS ELLER KØREKORT, da det skal forevises for at komme ind i Sverige.

Tidligere udflugter

Aftentur til Ørestad

Onsdag den 19. juni kørte vi med bus til Ørestad. Vi mødte kirke- og kulturmedarbejder Roben Harbo, som ledte på en lille gåtur langs Kalvebod Fællede og hen til bygningen 8-tallet.

Netop der i udkanten af Københavns Kommune, hvor det på en gang er meget urbant, og naturen er lige udenfor døren, dér er man i gang med at skabe kirke. Det er et yderst spændende projekt, som vidner om, at kirke er noget med levende stene og ikke kun en bygning, og at man sagtens kan holde gudstjeneste i et rum med rå betonvægge.

Roben Harbo fortalte om kirken, menigheden og planerne for fremtiden.

Fyldt op af ideer kørte vi tilbage til Grøndalslund, hvor vi fik kaffe, ost og rødvin i Sognegården.