Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Tidligere udflugter

Aftentur til Ledøje Kirke

Onsdag den 27. juni kl. 18:30

Vi mødtes ved Grøndalslund Kirke, og kørte derfra i bus til den lille og smukke middelalderlige Ledøje Kirke. Her bliv vi modtaget af kirkens præst Edith Thingstrup, som viste os rundt i kirken og fortalte levende om kirkens historie.

Det ganske særlige ved kirken er, at den, som den eneste kirke i Danmark, er bygget i to etager, der hver især udgør et selvstændigt kirkerum.

Vi sluttede en dejlig aften med ost og vin i Grøndalslund Kirke.

Kommende udflugter

Heldagstur til Hornsherred og Jægerspris Slot

En hel dag med spændende oplevelser og hyggeligt samvær.

Torsdag den 11. oktober 2018 inviterer Grøndalslund Kirke på heldagsudflugt til Jægerspris Slot samt historier fra området og om Frederik d. 7. og Grevinde Danner.

Vi mødes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stiger vi ombord i bussen og kører mod det skønne Hornsherred. På vejen nyder vi en kop kaffe eller the.

Efter en tur rundt i Hornsherred ankommer vi til Gerlev Kro, hvor der vil blive serveret middag. Derefter kører vi til Jægerspris Slot. Her venter en guide, som vil tage os med en tur rundt på slottet og fortælle om Frederik d. 7. og Grevinde Danner. Vi gør opmærksom på, at slottet ikke er rollator-venligt, men så kan man springe rundvisningen over.

Efter en hyggelig rundtur i Hornsherred kommer vi tilbage til Grøndalslund Kirke senest kl. 18.

Pris for hele dagen 200 kr. Tilmelding og betaling til Kirkekontoret senest 4. okt.