Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Sverige

Torsdag den 10. oktober havde vi en dejlig heldagsudflugt til Bosjökloster i Höör, Skåne.

Vi mødtes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter steg vi ombord i bussen og kører mod Øresundsbroen og det skånske landskab. På vejen fik vi serveret en kop kaffe eller the.

Efter køreturen gennem Skåne, ankom vi til et af Skånes ældste slotte. Her fik vi en lækkermiddag. Bagefter var vi på guidet rundvisning på klostret, den tilhørende kirke og park.

Tidligere udflugter

Aftentur til Ørestad

Onsdag den 19. juni kørte vi med bus til Ørestad. Vi mødte kirke- og kulturmedarbejder Roben Harbo, som ledte på en lille gåtur langs Kalvebod Fællede og hen til bygningen 8-tallet.

Netop der i udkanten af Københavns Kommune, hvor det på en gang er meget urbant, og naturen er lige udenfor døren, dér er man i gang med at skabe kirke. Det er et yderst spændende projekt, som vidner om, at kirke er noget med levende stene og ikke kun en bygning, og at man sagtens kan holde gudstjeneste i et rum med rå betonvægge.

Roben Harbo fortalte om kirken, menigheden og planerne for fremtiden.

Fyldt op af ideer kørte vi tilbage til Grøndalslund, hvor vi fik kaffe, ost og rødvin i Sognegården.