Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Kommende udflugter

Aftentur til Ørestad

Onsdag den 19. juni kl. 18:30

I et lejet forretningslokale i 8-tallet helt ud mod Kalvebod Fælled holder man gudstjenester, aktiviteter, møder, foredrag, kirkelige handlinger, og hvad der nu ellers hører sig til, når man er kirke.

Og netop der i udkanten af Københavns Kommune, hvor det på en gang er meget urbant, og naturen er lige udenfor døren, dér er man i gang med at skabe kirke. Det er et yderst spændende projekt, som vidner om, at kirke er noget med levende stene og ikke kun en bygning, og at man sagtens kan holde gudstjeneste i et rum med rå betonvægge.

Onsdag den 19. juni kan du komme med på aftentur ud til Kirken i Ørestad, her vil sognepræst Rikke Weissfeld vise rundt og fortælle om kirken, menigheden og planerne for fremtiden.

Bussen kører fra Rødovre kl. 18.30 og efter besøget i Kirken i Ørestad, hvor der også bliver tid til at gå lidt rundt og se på de mange forskellige bygninger, kører vi tilbage til Grøndalslund, hvor vi får kaffe, ost og rødvin i Sognegården.

Tilmelding og betaling senest 12. juni til kirkekontoret 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: 50 kr.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Hornsherred og Jægerspris Slot

Torsdag den 11. oktober 2018 mødes vi kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stig vi ombord i bussen og kørte mod det skønne Hornsherred. På vejen fik vi en kop kaffe/the og hørte om området vi kørte igennem.

Vi nød en dejlig middag på Gerlev Kro og kørte derefter til Jægerspris Slot. Her ventede to guides, som viste os rundt på slottet og fortalte om Frederik d. 7. og Grevinde Danner.

Da mundheldet lyder at "turen til Jægerspris - gi´r en is" kørte vi også forbi Hansen is og fik en økologisk vaniljeis. På vejen hjem gjorde vi holdt uden for Frederikssund og så på anlæget til den nye bro.

En helt igennem spændende dag med hyggeligt samvær.