Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Kommende udflugter

Aftentur til Københavns Sydhavn

Onsdag den 17. juni kl. 18.30

I vandkanten i de nybyggede kvarterer i Københavns Sydhavn, flyder en af Danmarks nyeste kirker rundt. Mens de venter på deres helt nye kirke, har Kirkefondet nemlig bygget en husbådskirke, som sognet låner midlertidigt. Det er et yderst spændende projekt, som bringer minder om de midlertidige barakkirker, Kirkefondet etablerede der, hvor der senere skulle komme helt nye kirker.

Onsdag den 17. juni kan du komme med på aftentur ud til husbådskirken i Københavns Sydhavn, her vil vi få en rundvisning og fortælling om kirken, sognet og planerne for fremtiden.

Bussen kører fra Rødovre kl. 18.30, og efter besøget i Københavns Sydhavn, hvor der også bliver tid til at gå lidt rundt og se på de mange forskellige bygninger, kører vi tilbage til Grøndalslund, hvor vi får kaffe, ost og rødvin i sognegården.

Tilmelding og betaling senest 10. juni til kirkekontoret 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: 50 kr.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Sverige

Torsdag den 10. oktober havde vi en dejlig heldagsudflugt til Bosjökloster i Höör, Skåne.

Vi mødtes kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter steg vi ombord i bussen og kører mod Øresundsbroen og det skånske landskab. På vejen fik vi serveret en kop kaffe eller the.

Efter køreturen gennem Skåne, ankom vi til et af Skånes ældste slotte. Her fik vi en lækkermiddag. Bagefter var vi på guidet rundvisning på klostret, den tilhørende kirke og park.