Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Samlermuseet Thorsvang

Torsdag den 12. oktober 2017 var Grøndalslund Kirkes på heldagsudflugt til samlermuseet, Thorsvang på Møn. Det blev en hel dag med spændende oplevelser og hyggeligt samvær.

Vi mødtes til morgensang i kirken og kørte derefter sydpå gennem det efterårssmukke landskab. På vejen blev der serveret rundstykker og kaffe eller the.

Frokosten spiste vi på Restaurant Kaj Kok. Derefter kørte vi til Thorsvang Samlermuseet, hvor vi gik på opdagelse i de gamle butikker og værksteder, der bugnede af alverdens ting fra de skønne gamle dage.

Mætte af mange indtryk vendte vi næserne hjemad til Grøndalslund Kirke.

Kommende udflugter

Aftentur til Ledøje Kirke

Onsdag den 27. juni kl. 18:30

På en bakketop ikke langt herfra, ligger den lille og smukke middelalderlige Ledøje Kirke. Men det ganske særlige ved kirken er, at den, som den eneste kirke i Danmark, er bygget i to etager, der hver især udgør et selvstændigt kirkerum.

Vi mødes ved Grøndalslund Kirke, og herfra går turen i bus til Ledøje, hvor en af kirkens præster vil give os en rundvisning og fortælle om kirkens spændende historie. Efter en kort andagt går turen tilbage til Grøndalslund til ost og vin.

Tilmelding: Til kirkekontoret på telefon 3670 7400

Pris: 50 kr.