Udflugter

Kirken har to udflugter årligt, en aftenudflugt i juni og en heldagsudflugt i oktober. Begge gange lejer vi en bus og kører fra kirken til et kulturelt mål.

Ved aftenudflugten mødes vi ca. kl. 18 og slutter turen med at nyde en let anretning.

Ved heldagsturen mødes vi ca. kl. 9:30 og nyder både formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe sammen.

Her på siden kan du læse om kommende og tidligere udflugter.

Tidligere udflugter

Aftentur til Ledøje Kirke

Onsdag den 27. juni kl. 18:30

Vi mødtes ved Grøndalslund Kirke, og kørte derfra i bus til den lille og smukke middelalderlige Ledøje Kirke. Her bliv vi modtaget af kirkens præst Edith Thingstrup, som viste os rundt i kirken og fortalte levende om kirkens historie.

Det ganske særlige ved kirken er, at den, som den eneste kirke i Danmark, er bygget i to etager, der hver især udgør et selvstændigt kirkerum.

Vi sluttede en dejlig aften med ost og vin i Grøndalslund Kirke.

Tidligere udflugter

Heldagstur til Hornsherred og Jægerspris Slot

Torsdag den 11. oktober 2018 mødes vi kl. 9.15 til morgensang i kirken. Derefter stig vi ombord i bussen og kørte mod det skønne Hornsherred. På vejen fik vi en kop kaffe/the og hørte om området vi kørte igennem.

Vi nød en dejlig middag på Gerlev Kro og kørte derefter til Jægerspris Slot. Her ventede to guides, som viste os rundt på slottet og fortalte om Frederik d. 7. og Grevinde Danner.

Da mundheldet lyder at "turen til Jægerspris - gi´r en is" kørte vi også forbi Hansen is og fik en økologisk vaniljeis. På vejen hjem gjorde vi holdt uden for Frederikssund og så på anlæget til den nye bro.

En helt igennem spændende dag med hyggeligt samvær.