Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kvindeaften og Mandeaften

Hygge og nydelse er i centrum, når vi inviterer til Kvindeaften og Mandeaften.

Kvindeaften afholdes i november og er, som navnet fortæller, kun for kvinder. Tilsvarende er Mandeaften kun for mænd, og den afholdes i maj. 

Fælles for arrangementerne er, at vi mødes om et sanseligt emne, som øl, kød, kaffe eller lignende. Mens vi får ny spændende viden om emnet, bliver der serveret smagsprøver. Typisk bliver emnet både belyst fra en folkelig og fra en kirkelig vinkel.

 

 

Billede fra kvindeaften 14.11.18

Tidligere

Mandeaften 23. maj

Husker du tyngden af den tunge røde dyne, der duftede køligt af viktualiekælderens søde æbler, saltet flæsk og overskud af kærlighed?

Dette års Mandeaften handler om erindringer, når vi får besøg af forfatter, salmedigter og tidligere sognepræst Niels Johansen. Foredraget hedder "Mormors dyne var udstoppet med hele høns" og byder på fortællinger fra Niels Johansens bog ”Som himlen og havet – af drengens billedbog”.

For at sætte erindringerne yderligt igang serverer vi stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler.  

Det er torsdag den 23. maj kl. 19 i Sognegården.

Tilmelding senest den 16. maj. Kirkens kontor på 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: gratis, men vi håber du vil give 50 kr. til vores indsamling: Blå Kors Pensionat Taastrup. Betal evt. med MobilePay på 62191

Tidligere

Kvindeaften 14. november

Onsdag den 14. november kl. 19 har du mulighed for at blive forkælet med guddommelige dråber, når vi holder kvindeaften med smagsprøver på portvin, rom, likør og andre gyldne drikke.

Vi får selskab af Bill T. Brodersen, der er indehaver af BTB Vin. BTB Vin har eksisteret siden 1992, og siden 2000 har de importeret vin og hen ad vejen også spiritus. Mest berømt er deres kastanjelikør med smag af marcipan, nødder, vanilje, kastanje og en million andre dejlige søde sager. Den SKAL simpelthen smages, og det kan du komme til den 14. november. Kom selv og tag din mor, din voksne datter, din svigermor, din veninde, din gamle kollega eller en anden kvinde med.

Tilmelding senest den 7. november af hensyn til smagsprøverne. Kirkens kontor på 3670 7400 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: gratis, men vi håber du vil give 50 kr. til vores indsamling til julehjælp. Betal evt. med MobilePay på 23143