Kvindeaften og Mandeaften

Hygge og nydelse er i centrum, når vi invitere til Kvindeaften og Mandeaften.

Kvindeaften afholdes i november og er, som navnet fortæller, kun for kvinder. Tilsvarende er Mandeaften kun for mænd, og den afholdes i maj.

Fælles for arrangementerne er, at vi mødes om et sanseligt emne, som øl, kød, kaffe eller lignende. Mens vi får ny spændende viden om emnet, bliver der serveret smagsprøver. Typisk bliver emnet både belyst fra en folkelig og fra en kirkelig vinkel.

Tidligere

Kvindeaften 24. november

Kaffe er mere end blot en varm brun drik. Det er med kaffen, vi slapper af og lader skuldrene falde ned på plads. Det er over kaffen vi taler hyggeligt med gamle venner eller lærer nye mennesker at kende. Også i kirken har kaffen sin plads. Kirkekaffe er i spøg blive omtalt som ”Det tredje sakramente”, for det er med kaffekoppen i hånden, at vi får talt sammen efter en god gudstjeneste.

Fredag den 24. november holder vi kvindeaften i kaffens tegn. Vi skal høre om kaffens historie og om den perfekte kop kaffe. Traditionen tro er der smagsprøver.

Kom selv og tag din mor, din voksne datter, din svigermor, din veninde, din gamle kollega eller en anden kvinde, som du trænger til at se.

Tilmelding senest den 21. november, af hensyn til smagsprøverne. Kirkens kontor på 36 70 74 00 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: gratis, men vi håber du vil give 50 kr. til vores indsamling til julehjælp. Betal evt. med MobilPay på 60 19 16 80

Tidligere

Mandeaften 23. maj

Hvad definerer en god herrefrokost bedre end sild og snaps? Så er der dømt hyggelig snak, latter og gode historier. Nu er det godt nok ikke frokost, der er tale om, men Mandeaften.

Onsdag den 23. maj kl. 19

Men mon ikke den gode stemning vil sprede sig, når mænd i alle aldre samles om det veldækkede bord, smager på både sild og snaps. Vi får besøg af Erik Frandsen fra Christianshavn Færgecafe, som både fortæller om snaps og medbringer smagsprøver.

Tilmelding senest den 16. maj af hensyn til smagsprøverne. Kirkens kontor på 36 70 74 00 eller på groendalslund.sogn@km.dk

Pris: gratis, men vi håber du vil give 50 kr. til vores indsamling: Brødremenighedens Danske Missions projekt Star Mountain.