Kommende koncerter

Forårskoncert med "Hustrioen"

Søndag den 27. maj kl. 15

Efter det sidste år at have været i henholdsvis London og Berlin, er banden samlet igen: Marie og Ingeborg synger forårskoncert med en masse dejlige sange, arier og duetter af Mozart, Charpentier, Liszt og mange flere, og Rune akkompagnerer på flyglet.

Det bliver festligt! 

Marie Dreisig Karlsmose: Sopran
Ingeborg Børch: Mezzosopran
Bag flyglet: Rune Skov Thomassen 

Grøndalslundkorets sommerkoncert

Søndag den 3. juni kl. 15

Til sommerkoncerten har vi arbejdet med nogle nye og spændende numre. Det gamle gospelnummer You Raise Me Up har fået en ansigtsløftning i Josh Groban-stil med violinbørn og englekor. På samme måde agter vi at servere Michael Jackson-nummeret Earth Song. Mens vi så er i det lidt mere moderne hjørne, vil vi sætte vores præg på et par mere jazzede numre – nemlig gode gamle Leo Mathiesen og hans To Be Or Not To Be og den ret krævende Lullaby of Birdland.

I mere klassisk retning vil der blive lejlighed til at høre musik af Mozart – den kendte Sarastros arie og præstekoret fra operaen Tryllefløjten.

Men helt nyt bliver det ikke alt sammen. Der vil blive lejlighed til et genhør med Den allersidste dans fra Mød mig på Cassiopeia. Vores gamle tenorsolist Ole valgte sidste år at gå på pension, men nu skal vi synge den med hele tre solister – korets egne tre tenorer. Koncerten rundes af med det forrygende sigøjner-nummer Lied und Czardas af Franz Lehar.

Tommy Østerlind

Løverne kommer

Torsdag den 7. juni kl. 19:30.

Klaverløverne fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium kommer og tager vores koncertflygel under kyndig manuduktion.

Søren Rastogis klasse af talentfulde unge pianister spiller musik af bl.a. Beethoven, Liszt og Chopin. 

Det giver en ekstra oplevelse at opleve forskellige pianister spille samme aften, hver med sin unikke klang og personlighed. 

Der vil være en forfriskning i forbindelse med koncerten. 

Gratis entré.