Kommende koncerter

Aftenkoncert med Grøndalsundkoret

Fredag den 24. maj kl. 19

Grøndalslundkoret møder Mozart

Ved denne koncert vil der blive lejlighed til at høre Mozarts motet Ave verum corpus. Den er skrevet i 1791, kun et års tid før Mozart døde. Den er sandsynligvis skrevet på nogle få timer, imens Mozart besøgte sin kone, som var på kurophold i den lille by Baden, hvor hun ventede parrets sjette barn. Og så er den tilegnet en af Mozarts venner, som havde et kirkekor i byen.

Ved Grøndalslundkorets sommerkoncert vil der også blive lejlighed til at høre andre værker af Mozart og vi satser om muligt også på et genhør med Palestrina – manden som opfandt den velklingende flerstemmige musik for snart 500 år siden og som lige siden har været et must for alle kompositionsstuderende.

Men koncerten vil ikke kun bestå af numre af de gamle drenge. Der vil traditionen tro blive præsenteret et bredt og varieret program med alt fra Beatles over Kaj Normann Andersen til Den gamle Gartner og måske en dansk forårssang af – Mozart. Alle er velkomne til at lytte og synge med!

Foruden Grøndalslundkoret medvirker Candlelight Strings.

Grøndalslundkorets bestyrelse og dirigent.

Sommerkoncert

Lørdag den 8. juni kl. 15.

Marie Dreisig, sopran, og Jonatan Koppel, tenor, giver os en festlig eftermiddag med operette, opera og lieder.

Oplev to af de mest markante profiler i den unge generation af operasangere, som med stor indlevelse og scenisk nærvær tager os gennem et spændende og blandet program.

Bag flyglet er kirkens organist Rune Skov Thomassen

Koncerten er gratis.