Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kommende koncerter

Panumkorets julekoncert

Lørdag den 15. december kl. 16

"Il est né, le divin Enfant" og "Den yndigste rose er funden".

Panumkoret synger fransk og dansk musik til adventstiden.

Panumkoret har de seneste år markeret sig som et af de bedste ikke professionelle kor og har mange spændende projekter og koncerter i både ind og udland.

Panumkorets julekoncerter har altid været noget ganske særligt, som man med god samvittighed kan glæde sig til hele året!


Grøndalslundkorets julekoncert

Søndag den 16. december kl. 15

Grøndalslundkoret er populært som aldrig før. Vi har oplevet en stor tilstrømning af nye medlemmer i den senere tid, så nu nærmer deltagerantallet sig de 50. Det er vi rigtig glade for. Det giver nemlig helt nye muligheder for at arbejde med forskellen på svag og kraftig lyd. Denne såkaldte musikalske dynamik skaber variation, forventning, spænding og dramatik og kan tilføre den velkendte musik en helt ny dimension. Til julekoncerten vil koret således fremføre den franske barokkomponist Francois Couperins Syng for Herren i en ny, udvidet og forbedret udgave. Og vi satser på at præsentere et flot og imponerende værk for kor og orkester.

Vi har inden for et par måneder mistet to store kunstnere; først Benny Andersen og dernæst Kim Larsen. Begge de herrer har efterladt sig en kæmpe sangskat, og vi vil gøre vores bedste for at yde dem retfærdighed med indslag af begge kunstnere.

På Opera Hedeland i Hedehusene skal Bizets opera Carmen opføres til sommer. En forrygende historie, som med kendte og inciterende melodier udspiller sig blandt letlevende piger, smuglere og tyrefægtere. Men i Grøndalslundkoret har vi ikke tålmodighed helt til sommer. Derfor tager vi forskud på begivenheden allerede til julekoncerten og fremfører tre-fire af de mest kendte i et festfyrværkeri af et potpourri lavet til lejligheden – Toreadormix!

Der vil også blive rig lejlighed til at synge med på nogle af vore kendte og elskede danske julesange. Og har man mere luft, kan man nynne med på engelske Christmas Carols eller nogle velkendte Disneysange som titelmelodien fra Skønheden og Udyret.

Hallelujakoret fra Händels Messias skal heller ikke savnes. Det er en skærsild og prøvelse for de nye kormedlemmer at synge den, men vi tror på, at det nok skal gå godt. I år vil vi supplere orkestret med en paukespiller! Pauker er jo ikke noget anmassende instrument. Men når man så først har hørt Halleluja med pauker, forstår man ikke, hvordan man har kunnet klare sig uden. Kom selv og hør!

Desuden medvirker Pernille Spisky med Chr.IV ´s danseorkester, Candlelight Strings og soloharpenist Vibeke Franck.


Nytårskoncert

Lørdag den 29. december kl. 15

Traditionen tro skal vi i år have nytårskoncert med familien Dreisig: Marie Dreisig, som vi har glæd af til mange søndagsgudstjenester, og hendes mor og moster: Elsebeth og Inge Dreisig.

Vi lover, det bliver sjovt, flot, rørende og også festligt.

Vi glæder os.