Kirkebanko

Første gang Kirkebanko bliver afholdt på kirkens Facebookside søndag den 26. april kl. 14.

Spillet: Vi spiller 3 spil og har præmier til 1 række, 2 rækker og pladen fuld.

Deltagere: Man deltager ved selv af fremstille bankoplader: 3 rækker med 5 tal i hver, valgt fra tallene mellem 1 og 90. (Næsten ligesom på vores heldagstur)
En deltager må max have 3 plader.
Man logger på kirkens facebook og fra kl 13:50 er livestreamen tændt.

Præmier: Er man en af de heldige der får banko, skal man straks ringe til Signes mobil på 2912 6616.
Præmierne er gavekort til lokale forretninger eller andre erhvervsdrivende. Gavekortene vil blive sendt til vinderen.

Pris: Det er gratis at deltage, men vi vil opfordre deltagere til at indbetale 10 kr. per. plade til menighedsplejens MobilePay 23143 ”Banko”. Pengene går til menighedsplejens akuthjælp.
Corona har medført, at mange har mistet deres arbejde. Oplever man, at det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen og har man bopæl i Grøndalslund Sogn, kan man søge om akuthjælp. Henvendelse til sognepræst Martin Holt Jensen på mhje@km.dk eller til kirkekontoret på mail til groendalslund.sogn@km.dk