Grøndalslund Kirke  Tårnvej 350
2610 Rødovre

Forside
Kirke og kirkegård
Kontakt præster, kordegn, kirkegård mv.
Organisation og forretningsgange mv

Møder/arrangementer

Kor
Kirkeblad
Nyhedsmail

Menighedsrådet
Menighedsrådsmøder

Hvad gør jeg ved....
Fødsel og navngivning
Bisættelse/begravelse
Sognebåndsløsere
Kirkebil
Navneændring
Ind- og udmeldelse af folkekirken

Andet

Adm-modul (kræver login)
Nyhedsmail - tilmelding

Du kan her tilmelde dig Grøndalslund Kirkes månedlige nyhedsmail.

Nyhedsmailen indeholder en oversigt over alle gudstjenerster, møder, aktiviteter og arrangementer i den kommende måned.

Skriv din mailadresse herunder og tryk på knappen "Send".
Mailadresse:

Når vi modtager din tilmelding, sender vi en mail til dig. Mailen indeholder et link, som du skal bruge til at aktivere nyhedsmailen. Vi gør det på denne måde for at sikre, at din mailadresse er korrekt.

Vi afsender mailen omgående. Hvis du ikke modtager mailen i din indbakke, kan det skyldes, at dit mailprogram opfatter mailen som spam eller uønsket mail. Det kan derfor være en god ide at søge mailen der.

Alle nyhedsmails er forsynet med et link, som du kan bruge til at afmelde nyhedsmails.

Oplysninger om mailadresser vil alene blive brugt til at sende nyhedsmail og vil ikke blive videregivet eller brugt til andre formål.

Grøndalslund Kirkes hjemmeside