Grøndalslund Kirke  Tårnvej 350
2610 Rødovre
 
Menu:
Forside
Kirke og kirkegård
Kontakt præster, kordegn, kirkegård mv.
Organisation og forretningsgange mv

Aktiviteter
Gudstjenester
Møder/arrangementer

Kor
Kirkeblad
Nyhedsmail

Menighedsrådet
Menighedsrådsmøder

Hvad gør jeg ved....
Fødsel og navngivning
Dåb
Konfirmation
Vielse
Bisættelse/begravelse
Sognebåndsløsere
Kirkebil
Navneændring
Ind- og udmeldelse af folkekirken

Andet
Links

Adm-modul (kræver login)
Webmaster
Velkommen til vores hjemmeside!

Her kan du finde oplysninger om:
 · gudstjenester
 · arrangementer i kirken og sognegården
 · praktiske oplysninger
 · livet i kirken....

Opslagstavle:
Sorrig og glæde de vandre til hobe
12. maj kl. 15.30 Sorrig og glæde de vandre til hobe er titlen på et oplæg af præst Martin Holt Jensen om, hvordan man som kræftramt eller som pårørende til en kræftramt kan opleve livsglæde til trods for alvorlig sygdom. Det sker i samtalecafeen på Egegårdsvej 77, Rødovre (lige over for politistationen). Cafeen er tænkt som et sted, hvor man uforpligtende kan komme og udveksle erfaringer, tanker og følelser samt glæder med andre i samme situation. ... Samtalecafeen ledes af frivillige medarbejdere. Man kan komme en eller flere gange alt efter behov, tid og lyst. Cafeen er åben for både mænd og kvinder, og alle er hjerteligt velkomne. Også borgere fra andre kommuner er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op. Vi serverer kaffe/te, frugt og småkager.
Minikonfirmander i Grøndalslund Kirke 2016
Minikonformand er en form for konfirmationsforberedelse, men med et indhold som passer til 3.kl., de 9-10 årige. Alle børn er velkomne og man behøver ikke at være døbt for at deltage. Der vil blandt andet blive arbejdet med bibelhistorier, kreative aktiviteter, film og børnesalmer. I løbet af de tre måneder får børnene lov til at gå på opdagelse i kristendommen og der vil være plads til at stille spørgsmål om stort og småt. Undervisningen foregår om torsdagen fra kl. 14.30-15.30 i Grøndalslund kirke, Tårnvej 350, 2610 Rødovre. Jeg vil være på skolen kl. 14.00 klar til at hente alle minikonfirmanderne. Vi går samlet til kirken (ingen cykler) og børnene vil blive fulgt tilbage så de er på skolen ca. kl. 15.30.Forløbet er på 10 undervisnings-gange. Første gang er: Torsdag d. 3. marts, sidste gang er torsdag. d. 26. maj 2016. Derudover deltager vi i kirkens spaghettigudstjenester i løbet af foråret. Det er: onsdag d. 6. april, onsdag d. 4. maj og onsdag d. 1. juni.Du kan sagtens være minikonfirmand selv om du ikke kan deltage ved spaghettigudstjenesterne. Dog er den sidste gang – onsdag d. 1. juni – også der, hvor vi afholde officiel afslutning for minier med gaver etc., og der håber vi på at du og din familie kommer. Tilmelding til kordegnekontoret senest mandag d. 29. februar. Underviser, pædagog: Marianne Bastholm tlf.: 53656147/36413050 E-mail: sejrdal@hotmail.com
Babysalmesang i Grøndalslund Kirke
Babysalmesang i Grøndalslund Kirke Tårnvej 350 Holdet mødes onsdag fra 9.45-10.30 i kirkerummet, hvor sangpædagog Marie Westergaard Lauritsen vil sørge for programmet. Efterfølgende er der mulighed for at hygge sammen over en kop kaffe i sognegården. Barnevogne kan parkeres under halvtaget ved kirkens indgang. Der er en deltager¬betaling på 200 kroner (10 gange á 20 kr.), som betales ved tilmelding. Tilmelding sker til kirkekon¬toret på 36 70 74 00. Marie kan kontaktes på 26 44 41 58.
Nyhedsmail
Tilmeld dig vores nyhedsmail! Den udsendes hver måned og indeholder en oversigt over gudstjenester, møder osv.
Læs mere...
Amtørkor optager nye medlemmer
Holder du af at synge. Så er Grøndalslundkoret måske noget for dig. Flere gange om året holder koret koncert og medvirker også ved nogen af gudstjenesterne. Koret øver hver tirsdag aften, i sognegården fra kl. 18:45 - 21:45.
Næste gudstjeneste:
Dåbslørdag
Lørdag, den 28. maj 2016
kl. 11:00

Næste udflugt:
Aftentur til Torslunde Kirke
Torsdag, den 09. juni 2016
kl. 18:00

Næste koncert:
Grøndalslundkorets sommerkoncert
Søndag, den 29. maj 2016
kl. 15:00

Næste menighedsrådsmøde:
Onsdag, den 15. juni 2016
kl. 18:30

Grøndalslund Kirkes hjemmeside